Як зробити курячий рулет в ветчиннице
Завдяки сучасному кухонного обладнання можна прискорити процес приготування різних страв. Пропоную вам скористатися ветчинницей для того, щоб зробити домашній рулет з курки.
Інгредієнти:
- 1,5 кг курячого філе;
- 5 зубчиків часнику;
- 15 г желатину;
- 1 ст. л солі;
- Щіпка мускатного горіха;
- Трохи кмину;
- 1 ч. л чорного меленого перцю.
Приготування:
- М’ясо промиваємо й обсушуємо паперовими серветками. Нарізаємо на середні шматочки і перекладаємо в миску;
- Додаємо необхідні спеції, пресований часник і сіль. Ретельно перемішуємо руками;
- Додаємо желатин, розмішуємо і ставимо в холодильник на 1 годину, щоб філе добре просочилося;
- Велику каструлю наповнюємо водою і доводимо до кипіння;
- Тим часом ветчинницу застеляємо пакетом для запікання;
- Викладаємо підготовлене м’ясо і добре його утрамбовуємо. Стягаємо кінець пакету;
- Накриваємо кришкою і стягаємо пружинами;
- Відправляємо в каструлю. Ветчинница повністю не покривається водою, тому кожні півгодини її слід перевертати;
- Через 2 години рулет звариться.
Остуджуємо прямо в ветчиннице при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник. Вранці можна буде спробувати соковите блюдо.