Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Як зробити курячий рулет в ветчиннице

Завдяки сучасному кухонного обладнання можна прискорити процес приготування різних страв. Пропоную вам скористатися ветчинницей для того, щоб зробити домашній рулет з курки.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг курячого філе;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 15 г желатину;
  • 1 ст. л солі;
  • Щіпка мускатного горіха;
  • Трохи кмину;
  • 1 ч. л чорного меленого перцю.

Приготування:

 

  • М’ясо промиваємо й обсушуємо паперовими серветками. Нарізаємо на середні шматочки і перекладаємо в миску;
  • Додаємо необхідні спеції, пресований часник і сіль. Ретельно перемішуємо руками;
  • Додаємо желатин, розмішуємо і ставимо в холодильник на 1 годину, щоб філе добре просочилося;
  • Велику каструлю наповнюємо водою і доводимо до кипіння;
  • Тим часом ветчинницу застеляємо пакетом для запікання;
  • Викладаємо підготовлене м’ясо і добре його утрамбовуємо. Стягаємо кінець пакету;
  • Накриваємо кришкою і стягаємо пружинами;
  • Відправляємо в каструлю. Ветчинница повністю не покривається водою, тому кожні півгодини її слід перевертати;
  • Через 2 години рулет звариться.
Цікаве:  Салати без майонезу на святковий стіл

 

Остуджуємо прямо в ветчиннице при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник. Вранці можна буде спробувати соковите блюдо.