Смачний рецепт курячого рулету з чорносливом і грецькими горіхами в духовці
Тепер пропоную вам розглянути варіант приготування закуски з начинкою. Блюдо виходить по-святковому смачним і апетитним. Тому запишіть його або запам’ятайте простий рецепт.
Інгредієнти:
- 2 філе курки;
- 100 г чорносливу;
- 50 г волоських горіхів;
- 2 ст. л сметани;
- Перець і сіль;
- Приправа до курки по перевазі.
Приготування:
- Для початку чорнослив заливаємо крутим окропом і залишаємо на 10 хвилин. Після чого нарізаємо на невеликі шматочки;
- Горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом;
- Філе промиваємо під проточною водою, робимо надріз, щоб його можна було розкрити, і вийшов єдиний пласт. Теж саме робимо і з другим шматком;
- Два філе викладаємо внахлест і змащуємо сметаною;
- Додаємо чорнослив і горіхи, залишивши з краю кілька сантиметрів;
- Акуратно і щільно згортаємо в рулет.
Загортаємо в рулет подвійний шар харчової фольги і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Готуємо протягом 40 хвилин.
Після чого остуджуємо закуску, витягаємо з фольги і нарізаємо на порційні шматочки.