Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Смачний рецепт курячого рулету з чорносливом і грецькими горіхами в духовці

Тепер пропоную вам розглянути варіант приготування закуски з начинкою. Блюдо виходить по-святковому смачним і апетитним. Тому запишіть його або запам’ятайте простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 філе курки;
  • 100 г чорносливу;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 2 ст. л сметани;
  • Перець і сіль;
  • Приправа до курки по перевазі.

Приготування:

 

  • Для початку чорнослив заливаємо крутим окропом і залишаємо на 10 хвилин. Після чого нарізаємо на невеликі шматочки;
  • Горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом;
  • Філе промиваємо під проточною водою, робимо надріз, щоб його можна було розкрити, і вийшов єдиний пласт. Теж саме робимо і з другим шматком;
  • Два філе викладаємо внахлест і змащуємо сметаною;
  • Додаємо чорнослив і горіхи, залишивши з краю кілька сантиметрів;
  • Акуратно і щільно згортаємо в рулет.
Цікаве:  Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

 

Загортаємо в рулет подвійний шар харчової фольги і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Готуємо протягом 40 хвилин.

Після чого остуджуємо закуску, витягаємо з фольги і нарізаємо на порційні шматочки.