Одним із самих смачних десертів є печиво з сиру. Це ласощі подобається не лише дітям, але і дорослим людям, так як від них неможливо відірватися.
При цьому готуються вони неймовірно просто. Достатньо підготувати необхідні продукти, зробити тісто і відправити запікатися в духовку.
Слід відзначити, що смак і якість сирного печива, багато в чому, залежить від сиру. Тому серйозно підходите до вибору даного інгредієнта. Зверніть увагу, що в магазині також продаються сирні продукти, які не мають відношення до натурального компонента.
Я пропоную вам розглянути кілька простих і смачних рецептів приготування цього десерту.
Сирне печиво в духовці «Гусячі лапки» — покроковий рецепт приготування
Смак цих ласощів знайомий багатьом людям з дитинства. Його можна зробити в домашніх умовах з мінімального набору продуктів і за короткий проміжок часу. Виглядає десерт у вигляді трикутника.
Інгредієнти:
- 200 г сиру;
- 150 г пшеничного борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 4 ст. л цукрового піску;
- 5 г розпушувача;
- 5 г ванільного цукру.
Приготування:
- У миску відправляємо розм’якшене вершкове масло і сир. Перемішуємо заглибним блендером до однорідної пухкої маси. Поступово додаємо борошно з розпушувачем, вимішуємо тісто до м’якої, але не липкою консистенції. Загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 30 хвилин;
- Потім дістаємо тісто, розрізаємо навпіл і розгортаємо в пласт товщиною 3-5 мм. Склянкою вирізаємо круглі заготовки;
- В окремій мисці змішуємо звичайний і ванільний цукор;
- Кружечки обвалюємо в цукрі з одного боку. Потім складаємо навпіл, і знову опускаємо в миску. Складаємо ще раз навпіл цукрових стороною всередину, і потім знову в цукрі. На відео можете подивитися, як це робиться:
Деко застеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом і викладаємо заготівлі цукрових стороною вгору. Запікаємо 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Апетитні і хрусткі солодощі готові, можете подавати до столу. Приємного апетиту!