Ми звикли купувати ковбасу для сніданку і перекушування. Але невідомо, якої якості цей продукт, адже до складу входять різні консерванти і мінімальна кількість м’яса.
Замість неї я пропоную приготувати в домашніх умовах курячий рулет. Це страва з чудовим смаком. Найчастіше, всередині філе знаходиться соковита начинка з різних інгредієнтів.
Крім того, закуска вважається дієтичною, адже вона містить невелику кількість калорій. Також вона багата необхідними поживними речовинами.
Приготувати такий рулет з курки в домашніх умовах зможе будь-яка господиня, адже це дуже просто. Не потрібно володіти спеціальними кулінарними навичками або певним досвідом.
Пропоную вам підбірку різних варіантів приготування смачного і простого страви.
Курячий рулет: рецепт приготування в домашніх умовах з желатином в пакет з-під молока
Щоб зробити таке блюдо нам знадобиться паперовий пакет з-під молока або соку, беріть той, який є під рукою. Сам процес приготування зовсім нескладний.
- 700 г курячого філе;
- 10 г желатину;
- ½ Ч. л паприки;
- 1 ч. л пряних трав;
- ½ Ч. л сухого часнику;
- 1 ч. л харчової солі;
- Чорний мелений перець.
Приготування:
- Філе курки промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо на середні шматочки;
- Змішуємо зі спеціями, сіллю і желатином;
- У пакета зрізаємо верхівку і наповнюємо його м’ясом;
- Надрізаємо до рівня м’яса, закриваємо і загортаємо в харчову плівку;
- Пакет ставимо в товстостінну каструлю, наповнюємо її водою. Після закипання варимо протягом 1-го години на повільному вогні;
- Охолодити при кімнатній температурі, потім прибираємо в холодильник на 3-4 години;
- Після закінчення зазначеного часу розпаковуємо рулет і розрізаємо.
Відмінна заміна ковбасі. Приємного апетиту!