Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Як запекти курячий рулет з фаршу у фользі

Не можна було обійти стороною ще один рецепт курячого страви з ароматною і ніжною начинкою. Готувати закуску будемо в духовці протягом декількох хвилин.

Інгредієнти:

  • 750 г курячого м’яса;
  • 1 головка цибулі;
  • Чорний мелений перець;
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • Харчова сіль;
  • 2 варених яйця;
  • 25 г вершкового масла;
  • 130 г плавленого сиру;
  • 1 зубчик часнику.

Приготування:

Подрібнюємо На дрібній тертці часник, яйця, заморожений сир і вершкове масло. Також потрібно нарізати петрушку або будь-яку іншу зелень. Додаємо сіль, перець і перемішуємо до однорідності.

З отриманої маси формуємо брусок, загортаємо його в харчову плівку і кладемо в морозилку на 10-15 хвилин.

Цікаве:  Тарталетки з начинкою — самі смачні та прості рецепти

Тим часом займемося фаршем. Для цього філе разом з цибулею перекручуємо на м’ясорубці, підсолюємо, перчимо і додаємо панірувальні сухарі. Все добре перемішуємо і відбиваємо кілька разів.

Фарш розподіляємо по харчовій плівці і формуємо з нього прямокутник.

Тепер на фарш викладаємо заморожену суміш і звертаємо в рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою. Закриваємо краю, щоб начинка не випала.

Зверху посипаємо тертим сиром і загортаємо у фольгу. Випікаємо протягом 20-25 хвилин в духовці, яку нагріваємо до 200 градусів. Подаємо страву в гарячому або холодному вигляді.