Як запекти курячий рулет з фаршу у фользі
Не можна було обійти стороною ще один рецепт курячого страви з ароматною і ніжною начинкою. Готувати закуску будемо в духовці протягом декількох хвилин.
Інгредієнти:
- 750 г курячого м’яса;
- 1 головка цибулі;
- Чорний мелений перець;
- 2 ст. л. панірувальних сухарів;
- Харчова сіль;
- 2 варених яйця;
- 25 г вершкового масла;
- 130 г плавленого сиру;
- 1 зубчик часнику.
Приготування:
Подрібнюємо На дрібній тертці часник, яйця, заморожений сир і вершкове масло. Також потрібно нарізати петрушку або будь-яку іншу зелень. Додаємо сіль, перець і перемішуємо до однорідності.
З отриманої маси формуємо брусок, загортаємо його в харчову плівку і кладемо в морозилку на 10-15 хвилин.
Тим часом займемося фаршем. Для цього філе разом з цибулею перекручуємо на м’ясорубці, підсолюємо, перчимо і додаємо панірувальні сухарі. Все добре перемішуємо і відбиваємо кілька разів.
Фарш розподіляємо по харчовій плівці і формуємо з нього прямокутник.
Тепер на фарш викладаємо заморожену суміш і звертаємо в рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою. Закриваємо краю, щоб начинка не випала.
Зверху посипаємо тертим сиром і загортаємо у фольгу. Випікаємо протягом 20-25 хвилин в духовці, яку нагріваємо до 200 градусів. Подаємо страву в гарячому або холодному вигляді.