Варений курячий рулет в пластиковій пляшці
Можна скористатися оригінальним способом приготування смачної закуски. Вона більше нагадує холодець. Підходить для подачі на святковий стіл. Беріть на замітку простий рецепт.
Інгредієнти:
- 2 окосту;
- 20 г желатину;
- 1 ч. л солі;
- 3 лаврових листа;
- 2 зубчики часнику;
- Горошки чорного перцю.
Приготування:
- Стегенця промиваємо і відправляємо в каструлю. Повністю покриваємо водою, додаємо лавровий лист, часник, сіль і перець за бажанням;
- Після закипання рідини варимо на середньому вогні протягом 40 хвилин. Не забуваємо знімати пінку;
- Бульйон проціджуємо, і невелика кількість перелити в миску. Розмішуємо з желатином до повного розчинення;
- Остигле м’ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо на шматочки. Перекладаємо в літрову пляшку;
- Заливаємо бульйоном з желатином і добре струшуємо. У вертикальному стані відправляємо в холодильник на ніч;
- Потім акуратно розрізаємо пляшку і витягаємо рулет.
Блюдо нарізаємо на шматочки і подаємо до вихідного або святкового столу.