Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Варений курячий рулет в пластиковій пляшці

Можна скористатися оригінальним способом приготування смачної закуски. Вона більше нагадує холодець. Підходить для подачі на святковий стіл. Беріть на замітку простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 окосту;
  • 20 г желатину;
  • 1 ч. л солі;
  • 3 лаврових листа;
  • 2 зубчики часнику;
  • Горошки чорного перцю.

Приготування:

 

  • Стегенця промиваємо і відправляємо в каструлю. Повністю покриваємо водою, додаємо лавровий лист, часник, сіль і перець за бажанням;
  • Після закипання рідини варимо на середньому вогні протягом 40 хвилин. Не забуваємо знімати пінку;
  • Бульйон проціджуємо, і невелика кількість перелити в миску. Розмішуємо з желатином до повного розчинення;
  • Остигле м’ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо на шматочки. Перекладаємо в літрову пляшку;
  • Заливаємо бульйоном з желатином і добре струшуємо. У вертикальному стані відправляємо в холодильник на ніч;
  • Потім акуратно розрізаємо пляшку і витягаємо рулет.
Цікаве:  М'ясо по-французьки в духовці з свинини

 

Блюдо нарізаємо на шматочки і подаємо до вихідного або святкового столу.