Курячий рулет з желатином в харчовій плівці
Завдяки таким рецептом ви можете приготувати справжню домашню ковбасу. Вона виходить дієтичної і білкової. Підходить для звичайного дня і святкового столу.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого м’яса;
- 2 ч. л солі;
- Чорний мелений перець;
- Паприка;
- Сухі трави;
- 5 зубчиків часнику;
- 25 г желатину.
Приготування:
- Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки;
- Додаємо до нього сухі інгредієнти, видавлюємо через прес зубчики часнику. Все ретельно перемішуємо;
- На столі розстилаємо 4-5 шарів харчової плівки;
- Викладаємо на неї підготовлену масу і звертаємо в рулет. Краї плівки загортаємо.
Відправляємо в каструлю з водою і після закипання варимо протягом 1,5 години. Потім охолоджуємо і на ніч залишаємо в холодильнику. Після чого акуратно зрізаємо плівку і нарізаємо ковбаску на порційні шматочки.