Покроковий рецепт курячого рулету з грибами і сиром в духовці
Якщо ви хочете зробити ситне блюдо, то пропоную вам приготувати закуску з начинкою, в якій відмінно поєднуються продукти. Рулет володіє ніжним смаком і приємним ароматом.
Інгредієнти:
- 300 г курячої грудинки;
- 50 г твердого сиру;
- 100 г грибів;
- 1 головка цибулі;
- Сіль, спеції, приправа до курки.
Приготування:
- Курячу грудку промиваємо й обсушуємо. Розрізаємо вздовж на дві частини;
- М’ясо накриваємо плівкою і добре відбиваємо спеціальним молотком;
- Змащуємо спеціями, перцем і сіллю;
- У розігріту сковороду вливаємо олію і обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору;
- Потім додаємо шампіньйони, нарізані кубиком. Готуємо до випаровування вологи. Після чого солимо, перчимо, перемішуємо і перекладаємо в тарілку;
- До обсмаженим продуктам відправляємо тертий сир і розмішуємо;
- Начинку викладаємо на шматки м’яса і акуратно згортаємо в рулет. Для закріплення обмотуємо ниткою;
- Рулети обсмажуємо до золотавої скоринки на сковорідці з олією. Для цього знадобиться пару хвилин;
- Деко змащуємо олією, викладаємо в нього закуску і наливаємо близько 30 мл води. Запікаємо в духовці (180 градусів) протягом 15-20 хвилин.
Прибираємо нитки і остуджуємо стравою. Його можна використовувати для приготування смачних бутербродів.