Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Покроковий рецепт курячого рулету з грибами і сиром в духовці

Якщо ви хочете зробити ситне блюдо, то пропоную вам приготувати закуску з начинкою, в якій відмінно поєднуються продукти. Рулет володіє ніжним смаком і приємним ароматом.

Інгредієнти:

  • 300 г курячої грудинки;
  • 50 г твердого сиру;
  • 100 г грибів;
  • 1 головка цибулі;
  • Сіль, спеції, приправа до курки.

Приготування:

 

  • Курячу грудку промиваємо й обсушуємо. Розрізаємо вздовж на дві частини;
  • М’ясо накриваємо плівкою і добре відбиваємо спеціальним молотком;
  • Змащуємо спеціями, перцем і сіллю;
  • У розігріту сковороду вливаємо олію і обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору;
  • Потім додаємо шампіньйони, нарізані кубиком. Готуємо до випаровування вологи. Після чого солимо, перчимо, перемішуємо і перекладаємо в тарілку;
  • До обсмаженим продуктам відправляємо тертий сир і розмішуємо;
  • Начинку викладаємо на шматки м’яса і акуратно згортаємо в рулет. Для закріплення обмотуємо ниткою;
  • Рулети обсмажуємо до золотавої скоринки на сковорідці з олією. Для цього знадобиться пару хвилин;
  • Деко змащуємо олією, викладаємо в нього закуску і наливаємо близько 30 мл води. Запікаємо в духовці (180 градусів) протягом 15-20 хвилин.
Цікаве:  Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

 

Прибираємо нитки і остуджуємо стравою. Його можна використовувати для приготування смачних бутербродів.