Торт з печива без випічки — 10 покрокових рецептів смачного десерту для ледачих

Коли нам хочеться чогось солодкого, то ми йдемо в магазин і купуємо або замовляємо торт. Адже не завжди достатньо часу, щоб займатися його приготуванням в домашніх умовах.

На сьогоднішній день існує безліч покрокових рецептів приготування різноманітних ласощів. Але є дуже простий спосіб приготування торта з печива без випічки. Тобто призначений для ледачих.

При цьому десерт виходить неймовірно смачним, тому нікого не залишить байдужим. Його готують в звичайні дні і на святковий стіл. Я пропоную кілька цікавих варіантів приготування.

Слід зазначити, що нам знадобиться мінімум часу і невеликий набір інгредієнтів.

Торт з печива без випічки зі згущеним молоком і маслом

Для початку хочу запропонувати вам один з найпростіших рецептів приготування чудового рецепту. Нам знадобиться трохи часу і всього кілька продуктів.

Інгредієнти:

  • 1 банку вареного згущеного молока;
  • 100 г вершкового масла;
  • 800 г вершкового печива.

Приготування:

 

  • Масло кімнатної температури збиваємо протягом декількох хвилин;
  • Потім порційно додаємо згущене молоко, продовжуючи збивати крем до однорідності;
  • Якщо просто змастити печиво кремом, то торт вийде сухим, тому я рекомендую спочатку змочити їх у молоці;
  • Процес складання неймовірно простий. Викладаємо печиво в два ряди і змащуємо, приготованим кремом;
  • Аналогічним способом викладаємо кілька шарів;
  • Поверхню і боки десерту повністю промазуємо кремом, а зверху посипаємо крихтою із залишків печива.

 

Прибираємо на пару годин в холодильник, щоб ласощі повністю промокло. Приємного чаювання!

Покроковий рецепт торта з печива рибки зі сметаною, бананом і ківі

Якщо у вас кілька хвилин вільного часу, і ви хочете порадувати своїх близьких людей смачним десертом, то пропоную скористатися наступним рецептом приготування.

Інгредієнти:

  • 300 г печива у вигляді рибок;
  • 500 р сметани;
  • 180 г цукрового піску;
  • 3 банана;
  • 3 ківі.

Приготування:

 

  • В окремій мисці змішуємо «Рибки», сметану і цукор;
  • Банани очищаємо від шкірки, нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо до решти продуктів. Ретельно перемішуємо;
  • Ківі будемо використовувати в якості прикраси. Для цього очищаємо їх і нарізаємо кружечками;
  • Форму застеляємо поліетиленовим пакетом, на дно і з боків викладаємо ківі, потім заповнюємо ємність, приготованою сумішшю;
  • Накриваємо пакетом і ставимо в холодильник, краще всього на цілу ніч;
  • Потім накриваємо форму плоскою тарілкою і акуратно перевертаємо торт.

 

Додатково можете прикрасити десерт по краях ківі або консервованими ананасами. Ласощі буквально тане в роті, тому нікого не залишить байдужим.

Торт з шоколадного печива без випічки з сиром і желатином

Десерт з сирним кремом готується дуже швидко. При цьому він відмінно підходить для святкового столу або сімейного застілля. Обов’язково спробуйте цей варіант приготування.

Інгредієнти:

  • 300 г шоколадного печива;
  • 250 г сиру;
  • 1 ст. л желатину;
  • 60 мл води;
  • 250 р сметани;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 100 г цукрового піску.

Приготування:

 

  • Почнемо з того, що желатин заллємо невеликою кількістю води і залишимо його набухати;
  • Тим часом займемося підготовкою крему. Для цього в миску кладемо сир, сметану, ванільний і звичайний цукор. Збиваємо заглибним блендером до отримання однорідної суміші;
  • Коли желатин набубнявіє, то його на кілька секунд відправляємо в мікрохвильову піч. Потім змішуємо з невеликою кількістю крему і відправляємо в миску з масою. Все ретельно перемішуємо;
  • На квадратну тарілку або деко викладаємо печива і промазуємо їх кремом. Таким чином, робимо кілька шарів;
  • Прибираємо торт в холодильник на кілька годин.

 

Перед подачею посипаємо крихтою печива або тертим шоколадом. Приємного апетиту!

Торт з печива крекер з бананом і сметаною

Із звичайного печива можна приготувати справжній торт, який буде прикрасою будь-якого святкового оздоблення. А з процесом може впоратися навіть дитина, тому беріть на замітку цей простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 400 г несолоного крекеру;
  • 600 г сметани;
  • Банани;
  • Ванільний цукор;
  • 1 склянку цукрового піску;
  • Шоколад.

Приготування:

 

  • У мисці змішуємо сметану, цукровий пісок, ванільний цукор і залишаємо на 10 хвилин;
  • Тим часом очищені банани ріжемо на дрібні шматочки;
  • У крем додаємо крекери і банани. Ретельно розмішуємо і залишаємо настоюватися ще на 10 хвилин;
  • Глибоку миску або форму застеляємо поліетиленовим пакетом;
  • Викладаємо приготовану масу, злегка ущільнюємо і вирівнюємо по поверхні;
  • Загортаємо краї пакету і виймаємо ємність в холодильник на кілька годин;
  • Потім відповідальний момент: потрібно розгорнути пакет, накрити форму плоскою тарілкою і акуратно перевернути торт. Знімаємо миску і прибираємо пакет.

 

Перед подачею прикрашаємо тертим темним шоколадом.

Рецепт торта з печива з сиром, згущеним молоком і бананом

Якщо ви готуєте стіл до Дня народження або іншого свята, то його може прикрасити цей чудовий і дуже красивий десерт, який готується за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • 700 г горіхового печива;
  • 500 г сиру;
  • 3 банана;
  • 350 г згущеного молока;
  • 200 мл молока.

Приготування:

 

  • Сир зі згущеним молоком перебиваємо блендером. При бажанні додайте цедру лимона;
  • Блюдо, на якому будемо формувати торт, змащуємо тонким шаром сирної суміші;
  • Кожне печиво макаємо в тепле молоко і викладаємо на блюдо у кілька поруч;
  • Змащуємо кремом, викладаємо тонкі скибочки банана, які також покриваємо сирною сумішшю;
  • Таким чином, у нас повинно вийти 4 шари;
  • Десерт прикрашаємо на свій розсуд. Якщо ви хочете зробити так, як показано на головному фото, то боки і поверхня оформляємо крихтою печива, з кондитерського мішка зверху викладаємо трохи крему, додавши в нього какао. А в центр додаємо тертий шоколад.

 

Перед подачею на стіл, ласощі прибираємо в холодильник, як мінімум на пару годин. Приємного апетиту!

Торт Мурашник з печива зі згущеним молоком

Один з популярних і улюблених багатьма людьми десертів. Але деякі господині не знають, що його приготувати дуже легко, при цьому не потрібно випікання. Пропоную вам простий рецепт.

Цікаве:  Бутерброди з ковбасою на святковий стіл

Інгредієнти:

  • 600 г печиво «Топлене молоко»;
  • 500 г вареного згущеного молока;
  • 2 ст. л сметани;
  • 100 г вершкового масла;
  • Молочний шоколад;
  • Горіхи.

Приготування:

 

  • Печиво подрібнюємо руками, не потрібно робити крихту. До цього процесу можете підключити дітей, їм сподобається;
  • Згущене молоко переміщаємо в миску і збиваємо міксером;
  • Додаємо сметану і продовжуємо збивати;
  • Потім викладаємо розм’якшене вершкове масло, нарізане на шматки, і продовжуємо процес;
  • Висипаємо подрібнені горіхи і доводимо масу до однорідного стану;
  • На наступному етапі змішуємо крем з печивом;
  • Приготовлену масу викладаємо на плоске блюдо у вигляді мурашника, тобто гіркою;
  • Зверху посипаємо тертим шоколадом.

 

Смачний десерт на швидку руку готовий. Тільки на пару годин приберіть його в холодильник.

Лінивий рецепт торта з печива без випічки

Якщо у вас не більше 5-10 хвилин вільного часу, але хочеться чогось солодкого, то приготуйте звичайний, але смачний торт без особливих клопотів. Ласощі виходить ніжним і повітряним.

Інгредієнти:

  • 300 г печива;
  • 200 г йогурту;
  • 2 ст. л згущеного молока;
  • 150 мл сирної маси;
  • 1 ч. л какао;
  • Молоко.

Приготування:

 

  • Форму застеляємо харчовою фольгою плівкою. На неї викладаємо в ряд печиво, яка попередньо змочується в теплому молоці;
  • Змащуємо йогуртом і викладаємо наступний ряд;
  • В окремій ємності збиваємо згущене молоко, сирну масу і какао. Цим кремом промазуємо другий шар;
  • Наступний шар знову змащуємо йогуртом і чергуємо промазку, до тих пір, поки не закінчаться печива. Останній шар змащуємо сирним кремом;
  • Торт загортаємо у плівку і ставимо в холодильник на 1-2 години;
  • Потім десерт акуратно розгортаємо, змащуємо йогуртом і посипаємо крихтою печива.

 

Ароматне ласощі можна відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Торт Наполеон з печиво «Вушка» з заварним кремом

Один з найпопулярніших десертів можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах без випічки. Це рецепт для лінивих людей, так як знадобиться всього кілька хвилин часу.

Інгредієнти:

  • 350 г печива «Вушка»;
  • 600 мл молока;
  • 3 ст. л цукрового піску;
  • 2 яйця;
  • 3 ст. л борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 10 г ванільного цукру.

Приготування:

 

  • В першу чергу зробимо заварний крем. Для цього в миску відправляємо звичайний і ванільний цукор, борошно, розбиваємо яйця і збиваємо кухонним віночком, щоб не залишилося грудок;
  • Молоко нагріваємо до температури 80 градусів. Половину молока порційно вливаємо в яєчну суміш, постійно розмішуючи;
  • Потім виливаємо решту молока і ставимо крем на плиту. Варимо близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння. Потім знімаємо з вогню, додаємо масло, перемішуємо і накриваємо плівкою;
  • Кондитерське кільце застеляємо харчовою плівкою і на дно викладаємо листкове печиво. Змащуємо теплим кремом;
  • Таким чином, формуємо всі шари торта;
  • Залишаємо десерт при кімнатній температурі до повного охолодження;
  • Тим часом подрібнюємо решту печива в крихту і посипаємо поверхню десерту;
  • Тепер прибираємо десерт в холодильник на 4-5 годин.

 

Акуратно витягаємо кільце, і при бажанні бока також прикрашаємо крихтою. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт торта без випічки з листкового печива

Наступний десерт також є ще одним варіантом торта Наполеон. Рецепт виручить в той момент, коли потрібно за кілька хвилин поставити на стіл смачні солодощі до чаю.

Інгредієнти:

  • 600 г листкового печива;
  • 4 ст. л борошна;
  • 2 ст. л крохмалю;
  • 100 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 г ваніліну;
  • 80 г вершкового масла;
  • 800 мл молока.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх кухонним віночком;
  • Продовжуючи збивати, поступово додаємо цукровий пісок, ванілін, борошно, крохмаль. Доводимо до однорідного стану;
  • Вливаємо молоко і ставимо крем на плиту. Постійно помішуючи, доводимо до густої консистенції, потім знімаємо і відправляємо в нього вершкове масло, яке має розтанути;
  • У роз’ємну форму викладаємо печиво і щедро змащуємо його приготованою сумішшю;
  • Останній шар змащуємо кремом і посипаємо крихтою печива.

 

Перед подачею ласощі прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще всього на цілу ніч.

Торт з вівсяного печива зі сметаною без випічки

Якщо вам подобається готувати десерт на швидку руку, то цей рецепт вам сподобається. На відміну від попередніх варіантів, тут ми будемо використовувати вівсяне печиво, тому торт виходить неймовірно смачним і ароматним.

Інгредієнти:

  • 700 г вівсяного печива;
  • 70 г цукру;
  • 400 г вишні;
  • 2 ч. л розчинної кави;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 700 г сметани;
  • Темний шоколад.

Приготування:

 

  • До замороженої або свіжої вишні без кісточок, додаємо цукор, вливаємо 50 мл холодної води і перемішуємо. Ставимо на плиту, помішуючи, варимо близько 15 хвилин. Проціджуємо через сито і залишаємо остигати;
  • Щоб зробити просочення в чашку з кавою додаємо цукор і заливаємо 200 мл окропу. Перемішуємо і остуджуємо;
  • Для крему потрібно ретельно перемішати сметану з цукровою пудрою;
  • Тепер приступаємо до формування торта. Для цього кільце обертаємо харчовою плівкою. Дно змащуємо невеликою кількістю сметанного крему;
  • Викладаємо звичайне вівсяне печиво, злегка змащуємо просоченням, додаємо трохи вишні і заливаємо кремом. Зверху відправляємо частину вишні;
  • Для другого шару кожне печиво занурюємо у просочення і викладаємо на блюдо. Пустоти заповнюємо уламками вівсяного печива;
  • Заливаємо рештою сметанного крему;
  • Торт прибираємо в холодильник на ніч;
  • Потім акуратно знімаємо кільце і прибираємо плівку.

 

Прикрашаємо тертим шоколадом. Десерт без випічки готовий до подачі на стіл, пора ставити чай. Приємного апетиту!

Рецепти на швидку руку сподобаються багатьом господиням, адже не потрібно витрачати багато часу, а гості та близькі люди залишаться задоволеними.