Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Як приготувати курячий рулет у фользі

Якщо ви зробите таку закуску, то більше не будете купувати в магазині ковбасу. Готується вона дуже просто на пару. Знадобиться трохи часу і мінімальний набір доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • 3 курячі стегенця;
  • 2 ст. л соєвого соусу;
  • Мелений чорний перець;
  • Сіль;
  • Рослинне масло.

Приготування:

Стегенця промиваємо й обсушуємо. Злегка відбиваємо їх качалкою, щоб легше було відокремити м’ясо від кістки. Шкірку залишаємо. З зворотного боку, підрізаючи ножем, витягаємо кістку, щоб залишився пласт м’яса. Таку процедуру проробляємо з усіма стегенцями.

Викладаємо філе на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо качалкою. З двох сторін солимо, перчимо і збризкуємо соєвим соусом.

Цікаве:  Млинці з м'ясом — 10 смачних покрокових рецептів

При бажанні можете додати на кожен шматок будь-яку начинку. Тепер філе загортаємо в невеликі рулети, зверху злегка присаливаем і перчимо.

Харчову фольгу змащуємо олією і посипаємо паприкою. Щільно загортаємо у неї кожен рулет, і закручуємо краю.

Викладаємо рулети на пароварку швом вгору. Після закипання води готуємо протягом 40 хвилин. Залишаємо остуджувати, а потім розгортаємо.

При бажанні, ви можете викласти закуску у фользі на деко, влити трохи води і відправити в духовку (160 градусів) на 40 хвилин.

Соковита закуска готова. Можете прибрати її в холодильник або відразу подавати до столу. Приємного апетиту!