Як приготувати курячий рулет у фользі
Якщо ви зробите таку закуску, то більше не будете купувати в магазині ковбасу. Готується вона дуже просто на пару. Знадобиться трохи часу і мінімальний набір доступних продуктів.
Інгредієнти:
- 3 курячі стегенця;
- 2 ст. л соєвого соусу;
- Мелений чорний перець;
- Сіль;
- Рослинне масло.
Приготування:
Стегенця промиваємо й обсушуємо. Злегка відбиваємо їх качалкою, щоб легше було відокремити м’ясо від кістки. Шкірку залишаємо. З зворотного боку, підрізаючи ножем, витягаємо кістку, щоб залишився пласт м’яса. Таку процедуру проробляємо з усіма стегенцями.
Викладаємо філе на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо качалкою. З двох сторін солимо, перчимо і збризкуємо соєвим соусом.
При бажанні можете додати на кожен шматок будь-яку начинку. Тепер філе загортаємо в невеликі рулети, зверху злегка присаливаем і перчимо.
Харчову фольгу змащуємо олією і посипаємо паприкою. Щільно загортаємо у неї кожен рулет, і закручуємо краю.
Викладаємо рулети на пароварку швом вгору. Після закипання води готуємо протягом 40 хвилин. Залишаємо остуджувати, а потім розгортаємо.
При бажанні, ви можете викласти закуску у фользі на деко, влити трохи води і відправити в духовку (160 градусів) на 40 хвилин.
Соковита закуска готова. Можете прибрати її в холодильник або відразу подавати до столу. Приємного апетиту!