Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Вірменський тонкий лаваш є недорогим і популярним продуктом. Адже його можна начинити різними продуктами і виходить неймовірно смачне блюдо, яке насичує на довгий час.

З нього просто зробити закуску в домашніх умовах. Вона підходить для перекусу або подачі на святковий стіл. При цьому процес приготування настільки швидкий, що займе у вас всього кілька хвилин.

Блюдо запікають у духовці або обсмажують на сковороді. Існує величезна кількість варіантів. Я зробив добірку з 22 рецептів. При бажанні ви можете експериментувати зі складом страви.

Лаваш з начинкою: простий покроковий рецепт з крабовими паличками і яйцем

З крабових паличок готують різноманітні смачні закуски. Пропоную вам рецепт невеликих рулетів, фаршированих цим продуктом і вареними яйцями. Процес приготування займає не більше 5 хвилин часу, за наявності необхідних продуктів. Тому приступайте до готування.

Цікаве:  Горохова каша — 13 покрокових рецептів приготування

Інгредієнти:

  • 2 лаваша;
  • 250 р крабових паличок;
  • 4 яйця;
  • 1 огірок;
  • Кріп;
  • Майонез.

Приготування:

 

  • Заздалегідь відварюємо яйця круто і розморожуємо крабові палички;
  • На столі розстилаємо один лист лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу;
  • Зверху натираємо палички на крупній тертці і рівномірно розподіляємо їх по поверхні. З одного краю залишаємо 2-3 см;
  • Посипаємо рубаною зеленню;
  • Накриваємо другим листом, який також промазуємо майонезом;
  • Посипаємо тертими яйцями і розрівнюємо по поверхні;
  • Розподіляємо частину кропу;
  • Огірок очищаємо, нарізаємо його смужками і викладаємо з одного краю;
  • Тепер акуратно скручуємо в щільний рулет. Загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 20-30 хвилин.

 

Після охолодження нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного апетиту!