Вірменський тонкий лаваш є недорогим і популярним продуктом. Адже його можна начинити різними продуктами і виходить неймовірно смачне блюдо, яке насичує на довгий час.
З нього просто зробити закуску в домашніх умовах. Вона підходить для перекусу або подачі на святковий стіл. При цьому процес приготування настільки швидкий, що займе у вас всього кілька хвилин.
Блюдо запікають у духовці або обсмажують на сковороді. Існує величезна кількість варіантів. Я зробив добірку з 22 рецептів. При бажанні ви можете експериментувати зі складом страви.
Лаваш з начинкою: простий покроковий рецепт з крабовими паличками і яйцем
З крабових паличок готують різноманітні смачні закуски. Пропоную вам рецепт невеликих рулетів, фаршированих цим продуктом і вареними яйцями. Процес приготування займає не більше 5 хвилин часу, за наявності необхідних продуктів. Тому приступайте до готування.
Інгредієнти:
- 2 лаваша;
- 250 р крабових паличок;
- 4 яйця;
- 1 огірок;
- Кріп;
- Майонез.
Приготування:
- Заздалегідь відварюємо яйця круто і розморожуємо крабові палички;
- На столі розстилаємо один лист лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу;
- Зверху натираємо палички на крупній тертці і рівномірно розподіляємо їх по поверхні. З одного краю залишаємо 2-3 см;
- Посипаємо рубаною зеленню;
- Накриваємо другим листом, який також промазуємо майонезом;
- Посипаємо тертими яйцями і розрівнюємо по поверхні;
- Розподіляємо частину кропу;
- Огірок очищаємо, нарізаємо його смужками і викладаємо з одного краю;
- Тепер акуратно скручуємо в щільний рулет. Загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 20-30 хвилин.
Після охолодження нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного апетиту!