Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

В якості основи для млинців, господині рідко використовують ряжанку. І вони багато втрачають. Адже закуска виходить більш ніжною і має вершковим смаком. Тому спробуйте зробити тісто з такого продукту.

Завдяки покроковим рецептами ви можете посмажити товсті або тонкі млинці з дірочками. Все залежить від ваших смакових уподобань і побажань.

Їх подають як окремої закуски зі сметаною або солодкими інгредієнтами. При бажанні можна нафарширувати солоною начинкою до святкового столу.

Якщо ви ніколи не використовували таку основу, то обов’язково спробуйте зробити це на масницю або у звичайні дні. Вашій родині та гостям дуже сподобається.

Тонкі млинці на ряжанці і окропі з дірочками

Якщо ви хочете без особливих зусиль і швидко посмажити смачні і ажурні млинці, то скористайтеся простим рецептом приготування. Для цього знадобляться доступні продукти, які практично завжди є в холодильнику у кожної господині.

Цікаве:  Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Інгредієнти:

  • 1 склянку пшеничного борошна;
  • 1 склянка ряжанки;
  • ½ Склянки окропу;
  • 1 яйце;
  • 50 мл соняшникової олії;
  • ½ Ч. л соди;
  • 1 ст. л цукрового піску.

Приготування:

 

  • У мисці збиваємо яйця з цукром;
  • Продовжуючи перемішувати, вливаємо ряжанку, додаємо соду, масло і порційно просіяне борошно;
  • В кінці вливаємо окріп;
  • Розжарюємо товстостінну сковороду, перший раз змащуємо маслом і наливаємо тісто. Смажимо на сильному вогні з двох сторін.

 

На поверхні млинчиків відразу ж з’являються дірочки. Приємного апетиту!