Домашній курячий рулет з желатином в коробці
Для приготування страви за наступним рецептом, нам знадобиться картонна коробка, наприклад з-під соку. Закуска прикрасить святковий стіл.
Інгредієнти:
- 3 курячі стегенця;
- 25 г желатину;
- 2 зубчики часнику;
- Спеції та сіль;
- Зелень;
- Солодкий перець.
Приготування:
- З стегенець знімаємо шкірку, зрізаємо жир, а м’ясо нарізаємо на невеликі шматочки. З кісточок можна зварити бульйон;
- До м’яса додаємо подрібнений часник, трохи нарізаного болгарського перцю, рубану зелень, сіль, спеції і желатин. Продукти ретельно перемішуємо;
- У літровій коробки з-під соку зрізаємо верх і добре промиваємо. Наповнюємо приготованою масою і повністю покриваємо кип’яченою охолодженою водою;
- Коробку ставимо в товстостінну каструлю, яку наповнюємо водою;
- Після закипання готуємо рулет протягом 45 хвилин, при необхідності підливаємо рідину в каструлю.
Остуджуємо, прибираємо в холодильник на ніч, а вранці розрізаємо коробку і витягаємо закуску.