Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Мармуровий курячий рулет в домашніх умовах

У цій добірці обов’язково повинен бути присутнім рецепт так званого мармурового рулету. Ми будемо готувати його з додаванням овочів і спецій.

Інгредієнти:

  • 800 г філе курки;
  • 200 г солодкого перцю;
  • 100 г оливок;
  • 30 г желатину;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 1 ч. л приправа для курки;
  • 2 ч. л паприки;
  • ½ Ч. л чорного меленого перцю;
  • ½ Ч. л оливкової олії;
  • 1,5 ч. л харчової солі.

Приготування:

 

  • Курку нарізаємо на шматочки 1-1,5 см і відправляємо в миску;
  • Додаємо нарізаний болгарський перець різних кольорів;
  • Ріжемо кільцями оливки без кісточок і відправляємо до м’яса;
  • Посипаємо спеціями, желатином, додаємо сіль і пресований часник;
  • Все добре перемішуємо і відкладаємо в сторону на 40 хвилин;
  • Після закінчення цього часу внапуск розстилаємо два листа харчової фольги. На неї викладаємо приготовану масу і акуратно згортаємо в рулет. Потім обмотуємо ниткою;
  • Перекладаємо в силіконову форму і відправляємо на 40 хвилин в духовку (200 градусів).
Цікаве:  Салати без майонезу на святковий стіл

 

Закуску остуджуємо і прибираємо в холодильник на ніч. Вранці розгортаємо фольгу і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Тепер ви знаєте практично всі способи приготування курячого рулету з начинкою і без неї. Можете трохи поекспериментувати з додатковими інгредієнтами і спеціями. Закуска замінить вам магазинну ковбасу.