Мармуровий курячий рулет в домашніх умовах
У цій добірці обов’язково повинен бути присутнім рецепт так званого мармурового рулету. Ми будемо готувати його з додаванням овочів і спецій.
Інгредієнти:
- 800 г філе курки;
- 200 г солодкого перцю;
- 100 г оливок;
- 30 г желатину;
- 5 зубчиків часнику;
- 1 ч. л приправа для курки;
- 2 ч. л паприки;
- ½ Ч. л чорного меленого перцю;
- ½ Ч. л оливкової олії;
- 1,5 ч. л харчової солі.
Приготування:
- Курку нарізаємо на шматочки 1-1,5 см і відправляємо в миску;
- Додаємо нарізаний болгарський перець різних кольорів;
- Ріжемо кільцями оливки без кісточок і відправляємо до м’яса;
- Посипаємо спеціями, желатином, додаємо сіль і пресований часник;
- Все добре перемішуємо і відкладаємо в сторону на 40 хвилин;
- Після закінчення цього часу внапуск розстилаємо два листа харчової фольги. На неї викладаємо приготовану масу і акуратно згортаємо в рулет. Потім обмотуємо ниткою;
- Перекладаємо в силіконову форму і відправляємо на 40 хвилин в духовку (200 градусів).
Закуску остуджуємо і прибираємо в холодильник на ніч. Вранці розгортаємо фольгу і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Тепер ви знаєте практично всі способи приготування курячого рулету з начинкою і без неї. Можете трохи поекспериментувати з додатковими інгредієнтами і спеціями. Закуска замінить вам магазинну ковбасу.