Покроковий рецепт приготування курячого рулету в рукаві
З такої закуски можна робити святкові бутерброди або просто подавати, як окрему страву. У вас не виникне проблем з приготуванням, якщо будете дотримуватись наступного методу.
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе;
- 30 г желатину;
- 3 зубчики часнику;
- Харчова сіль;
- Спеції та трави по перевазі.
Приготування:
- Філе курки промиваємо під проточною водою і видаляємо плівку. Нарізаємо на кубики невеликого розміру;
- У миску з куркою додаємо улюблені спеції, сіль, желатин і часник, який пропускаємо через спеціальний прес. Всі добре розмішуємо;
- Підготовлену масу викладаємо в рукав, формуємо рулет і закріплюємо краю кліпсами;
- Викладаємо в силіконову форму і запікаємо в духовці (180 градусів), протягом 40-20 хвилин;
- Охолодити при кімнатній температурі, зрізаємо пакет і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готову страву нарізаємо і подаємо на святковий стіл. Приємного апетиту!