Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Курячий рулет в домашніх умовах з желатином в пакет для запікання в духовці

До цього ми розглядали рецепти приготування вареної рулету. Зараз я пропоную вам ознайомитися з варіантом запікання курки в духовці. Виходить неймовірно смачно.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої грудки;
  • 25 г желатину;
  • 1 ч. л хмелі-сунелі;
  • 1 ч. л паприки;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 ст. л соєвого соусу;
  • 1 ч. л солі;
  • Чорний мелений перець за вподобанням.

Приготування:

 

  • Грудки промиваємо, очищаємо від плівки і зайвого жиру. Потім нарізаємо на тонкі смужки і відправляємо в миску;
  • Додаємо сухі спеції, желатин, часник, пропущений через прес. Також вливаємо соєвий соус і все ретельно перемішуємо;
  • Пакет для запікання стягаємо кліпсами з одного боку, і викладаємо в нього смужки курки, таким чином, щоб вони лежали паралельно один одному;
  • Акуратно формуємо рулет, зверху робимо невеликі отвори для виходу пари. Затягуємо другий кінець пакету;
  • Щоб м’ясо замаринувалося, ставимо його в холодильник на 1 годину;
  • На наступному етапі відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Готуємо протягом 40-50 хвилин;
  • Охолодити при кімнатній температурі, а потім на ніч прибираємо в холодильник прямо в пакеті.
Цікаве:  Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

 

Соковита і апетитна закуска готова до вживання.