Курячий рулет в домашніх умовах з желатином в пакет для запікання в духовці
До цього ми розглядали рецепти приготування вареної рулету. Зараз я пропоную вам ознайомитися з варіантом запікання курки в духовці. Виходить неймовірно смачно.
Інгредієнти:
- 500 г курячої грудки;
- 25 г желатину;
- 1 ч. л хмелі-сунелі;
- 1 ч. л паприки;
- 2 зубчики часнику;
- 1 ст. л соєвого соусу;
- 1 ч. л солі;
- Чорний мелений перець за вподобанням.
Приготування:
- Грудки промиваємо, очищаємо від плівки і зайвого жиру. Потім нарізаємо на тонкі смужки і відправляємо в миску;
- Додаємо сухі спеції, желатин, часник, пропущений через прес. Також вливаємо соєвий соус і все ретельно перемішуємо;
- Пакет для запікання стягаємо кліпсами з одного боку, і викладаємо в нього смужки курки, таким чином, щоб вони лежали паралельно один одному;
- Акуратно формуємо рулет, зверху робимо невеликі отвори для виходу пари. Затягуємо другий кінець пакету;
- Щоб м’ясо замаринувалося, ставимо його в холодильник на 1 годину;
- На наступному етапі відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Готуємо протягом 40-50 хвилин;
- Охолодити при кімнатній температурі, а потім на ніч прибираємо в холодильник прямо в пакеті.
Соковита і апетитна закуска готова до вживання.