Рецепт курячого рулету з желатином в тетрапаку
Якщо ви не знаєте, що таке тетра пак, то це картонна коробка з-під соку або інших напоїв. У ній можна приготувати смачну закуску на кожен день або святковий стіл.
Інгредієнти:
- Курячі стегенця;
- Курячі шлунки;
- Чорнослив;
- Хмелі-сунелі;
- Мелений чорний перець;
- Сіль;
- Сушений імбир;
- Коньяк.
Приготування:
- З стегенець знімаємо шкірку, м’ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо на невеликі шматочки;
- Філе розкладаємо по двох пластикових контейнерів;
- У перший додаємо нарізану шкірку, чорнослив, спеції і пару ложок коньяку. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину;
- У другій контейнер додаємо спеції, а замість шкурок курячі шлунки. Розмішуємо і також залишаємо на одну годину;
- Нам знадобиться дві упаковки з-під соку. Зрізаємо у них верхню частину і ретельно промиваємо;
- Розкладаємо приготовану масу і добре утрамбовуємо. Зверху кладемо металеві кришки;
- На дно високої каструлю викладаємо рушник, встановлюємо коробки і до верху заливаємо каструлю водою. Після закипання готуємо протягом 1,5 години;
- Тетра пак витягуємо з ємності, зверху ставимо прес і чекаємо, поки закуска охолоне, а потім прибираємо в холодильник на цілу ніч.
Вранці зрізаємо коробку і нарізаємо страву на порційні шматочки. Приємного апетиту!