Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

Рецепт курячого рулету з желатином в тетрапаку

Якщо ви не знаєте, що таке тетра пак, то це картонна коробка з-під соку або інших напоїв. У ній можна приготувати смачну закуску на кожен день або святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Курячі стегенця;
  • Курячі шлунки;
  • Чорнослив;
  • Хмелі-сунелі;
  • Мелений чорний перець;
  • Сіль;
  • Сушений імбир;
  • Коньяк.

Приготування:

 

  • З стегенець знімаємо шкірку, м’ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо на невеликі шматочки;
  • Філе розкладаємо по двох пластикових контейнерів;
  • У перший додаємо нарізану шкірку, чорнослив, спеції і пару ложок коньяку. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину;
  • У другій контейнер додаємо спеції, а замість шкурок курячі шлунки. Розмішуємо і також залишаємо на одну годину;
  • Нам знадобиться дві упаковки з-під соку. Зрізаємо у них верхню частину і ретельно промиваємо;
  • Розкладаємо приготовану масу і добре утрамбовуємо. Зверху кладемо металеві кришки;
  • На дно високої каструлю викладаємо рушник, встановлюємо коробки і до верху заливаємо каструлю водою. Після закипання готуємо протягом 1,5 години;
  • Тетра пак витягуємо з ємності, зверху ставимо прес і чекаємо, поки закуска охолоне, а потім прибираємо в холодильник на цілу ніч.
Цікаве:  Рецепт млинців з сиром і шинкою

 

Вранці зрізаємо коробку і нарізаємо страву на порційні шматочки. Приємного апетиту!