Крабові палички є дуже популярним продуктом. Їх в основному використовують для приготування різних закусок. Для святкового столу це незамінний інгредієнт.
Смак страви залежить від якості паличок. Віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Обов’язково звертайте увагу на склад. У першій рядку повинно бути зазначено кількість рибного фаршу – сурімі. Якщо він після решти компонентів, то від цього продукту слід відмовитися.
Крабові палички можна фарширувати до свята самими різними начинками. Сьогодні в статті розглянемо декілька простих і смачних рецептів приготування. Такий закускою ви різноманітите новорічне меню.
Крабові палички, фаршировані сиром, часником і яйцем
Бюджетний варіант святкової закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі продукти, які відмінно поєднуються один з одним, створюючи неповторний смак.
Інгредієнти:
- 1 упаковка крабових паличок;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 1 зубчик часнику;
- 2 яйця;
- 100 р майонезу.
Приготування:
- Нам знадобляться якісні крабові палички із шаруватою структурою. При необхідності розморожуємо і залишаємо при кімнатній температурі. Потім злегка натискаємо і розгортаємо. Якщо не виходить, то на 5 хвилин відправляємо в каструлю з теплою водою;
- Сир, часник і варені яйця подрібнюємо на тертці;
- Заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Начинку викладаємо на розгорнуті палички, а потім згортаємо їх в рулети;
- Прибираємо в холодильник на пару годин.
Для красивої подачі розрізаємо закуску навпіл, встановлюємо на тарілку і прикрашаємо зеленню!