Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Крабові палички є дуже популярним продуктом. Їх в основному використовують для приготування різних закусок. Для святкового столу це незамінний інгредієнт.

Смак страви  залежить від якості паличок. Віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Обов’язково звертайте увагу на склад. У першій рядку повинно бути зазначено кількість рибного фаршу – сурімі. Якщо він після решти компонентів, то від цього продукту слід відмовитися.

Крабові палички можна фарширувати до свята самими різними начинками. Сьогодні в статті розглянемо декілька простих і смачних рецептів приготування. Такий закускою ви різноманітите новорічне меню.

Крабові палички, фаршировані сиром, часником і яйцем

Бюджетний варіант святкової закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі продукти, які відмінно поєднуються один з одним, створюючи неповторний смак.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 яйця;
  • 100 р майонезу.

Приготування:

 

  • Нам знадобляться якісні крабові палички із шаруватою структурою. При необхідності розморожуємо і залишаємо при кімнатній температурі. Потім злегка натискаємо і розгортаємо. Якщо не виходить, то на 5 хвилин відправляємо в каструлю з теплою водою;
  • Сир, часник і варені яйця подрібнюємо на тертці;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Начинку викладаємо на розгорнуті палички, а потім згортаємо їх в рулети;
  • Прибираємо в холодильник на пару годин.

 

Для красивої подачі розрізаємо закуску навпіл, встановлюємо на тарілку і прикрашаємо зеленню!

Покроковий рецепт фаршированих крабових паличок зі шпротами, яйцем і сиром

Холодна закуска швидкого приготування не залишиться без уваги. А готується вона з продуктів, які ми купуємо на будь-які свята. Беріть на замітку простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г крабових паличок;
  • 1 банка шпротів;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л плавленого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Щоб палички добре розвивалися, вони повинні бути якісними і повністю розмороженими;
  • Для приготування начинки в мисці змішуємо терті яйця, рубаний кріп, плавлений сир, майонез і часник, пропущений через прес;
  • Внутрішню частину крабових паличок змащуємо приготованою масою;
  • З одного краю викладаємо дві рибки, щоб хвостики стирчали з двох сторін;
  • Звертаємо в рулет і розрізаємо на дві половинки.

 

На тарілку викладаємо листя салату і розподіляємо закуску. Аналогічним способом можна зробити роли. Для цього просто не додаємо шпроти, а рулети розрізаємо на невеликі шматочки.

Дуже смачний рецепт крабових паличок, фаршировані печінкою тріски

Ще один чудовий варіант закуски для святкового столу і звичайного дня. Це швидкий рецепт на швидку руку, тому може виручити, коли несподівано прийшли гості.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 1 банку печінки тріски;
  • 3 яйця;
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

 

  • Печінка з невеликою кількістю масла перекладаємо в миску і розминаємо за допомогою вилки;
  • Додаємо терті варені яйця і перемішуємо;
  • Палички відправляємо в каструлю з теплою водою на кілька хвилин. Після цього вони легко розгортаються;
  • З внутрішньої сторони викладаємо начинку і акуратно скручуємо.

 

Подаємо в тарілку з листям салату. Печінка можете замінити будь-якими консервами, які вам найбільше подобаються.

Цікаве:  Манна каша на молоці без грудочок

Фаршировані крабові палички «Монастирська ізба»

Якщо ви хочете здивувати гостей своїм святковим столом, то приготуйте закусочний торт, який називається «Монастирська хата». Він не тільки ефектно виглядає, але і виходить дуже смачним.

Інгредієнти:

  • 350 г крабових паличок;
  • 2 яйця;
  • 200 г сиру твердих сортів;
  • 2 зубчики часнику;
  • Петрушка;
  • 250 г домашнього майонезу.

Приготування:

 

  • Сир натираємо на дрібній тертці і перекладаємо в глибоку миску. Трохи залишаємо для оформлення;
  • У тарілку додаємо пресований часник і рубану петрушку;
  • З яєць витягаємо жовтки і відкладаємо в сторону. Білки дрібно нарізаємо і відправляємо в начинку;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Розгортаємо крабові палички. По внутрішній стороні рівномірно розподіляємо приготовану масу і звертаємо;
  • Дно красивою тарілки змащуємо тонким шаром майонезу, посипаємо рубаною петрушкою або зеленою цибулею;
  • В один ряд викладаємо 5 паличок і промазуємо майонезом;
  • У другому шарі буде 4 палички, таким чином, формуємо піраміду. Тобто нам знадобляться 15 крабових паличок;
  • Верхній шар змащуємо майонезом, посипаємо сиром, змішаним з тертими жовтками.

 

Закуску прибираємо в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!

Крабові палички, фаршировані в клярі з сиром і часником

Пропоную вам скористатися незвичайним рецептом приготування смачної закуски. Її готують як у звичайні дні для перекусу, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

  • Крабові палички;
  • 50 г сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Майонез;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. з гіркою борошна.

Приготування:

 

  • Для приготування начинки в миску відправляємо натертий сир і часник. Змішуємо з майонезом;
  • В окрему тарілку розбиваємо яйце, додаємо борошно і перемішуємо;
  • Включаємо плиту і у сковороді розігріваємо рослинне масло;
  • Тим часом розгортаємо крабові палички, і на внутрішню частину наносимо начинку, після чого акуратно загортаємо;
  • Закуску макаємо в кляр і викладаємо на сковороду;
  • Обсмажуємо з усіх боків.

 

В якості начинки можете використовувати і інші продукти. Тому експериментуйте, якщо є час.

Простий рецепт фаршированих крабових паличок з плавленим сиром і огірком

Пропоную вам ще один цікавий варіант закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі і доступні продукти, які перед святом є в кожному холодильнику.

Інгредієнти:

  • 10 крабових паличок;
  • 2 плавлених сирка;
  • 1 огірок;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 яєчних білка;
  • 2 ст. л майонезу.

Приготування:

 

  • Заздалегідь варимо яйця круто, а сирки прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
  • У мисці змішуємо терті білки, сир, а також часник, пропущений через спеціальний прес;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо на тонкі брусочки;
  • Розгортаємо розморожені крабові палички, рівномірно розподіляємо начинку, а зверху викладаємо огірки;
  • Акуратно загортаємо і прибираємо в морозильну камеру на 30 хвилин;
  • Після чого нарізаємо на невеликі шматочки.

 

Закуска готова, і її відразу можна подавати до столу. Приємного апетиту!

У збірці зібрані найпопулярніші рецепти. Але ви можете використовувати в якості начинки фарш, обсмажені гриби з цибулею, ікру мойви та інші інгредієнти.