Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Крабові палички є дуже популярним продуктом. Їх в основному використовують для приготування різних закусок. Для святкового столу це незамінний інгредієнт.

Смак страви  залежить від якості паличок. Віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Обов’язково звертайте увагу на склад. У першій рядку повинно бути зазначено кількість рибного фаршу – сурімі. Якщо він після решти компонентів, то від цього продукту слід відмовитися.

Крабові палички можна фарширувати до свята самими різними начинками. Сьогодні в статті розглянемо декілька простих і смачних рецептів приготування. Такий закускою ви різноманітите новорічне меню.

Крабові палички, фаршировані сиром, часником і яйцем

Бюджетний варіант святкової закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі продукти, які відмінно поєднуються один з одним, створюючи неповторний смак.

Цікаве:  Горохова каша — 13 покрокових рецептів приготування

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 яйця;
  • 100 р майонезу.

Приготування:

 

  • Нам знадобляться якісні крабові палички із шаруватою структурою. При необхідності розморожуємо і залишаємо при кімнатній температурі. Потім злегка натискаємо і розгортаємо. Якщо не виходить, то на 5 хвилин відправляємо в каструлю з теплою водою;
  • Сир, часник і варені яйця подрібнюємо на тертці;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Начинку викладаємо на розгорнуті палички, а потім згортаємо їх в рулети;
  • Прибираємо в холодильник на пару годин.

 

Для красивої подачі розрізаємо закуску навпіл, встановлюємо на тарілку і прикрашаємо зеленню!