Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

У багатьох регіонах нашої країни, червона ікра є дорогим продуктом, тому більшість людей не купують її кожен день. Найчастіше, з неї готують закуски на святковий стіл.

Пропоную вам варіанти приготування і подачі млинців з начинкою з червоної ікри з додатковими інгредієнтами. Це просте, але вишукане блюдо з неймовірним смаком.

Вже скоро буде масляна, тому вам знадобляться покрокові рецепти, представлені в цій статті. Я підібрав найбільш поширені способи приготування і красивої подачі млинців.

Тільки ретельно вибирайте продукт в магазині, так як зараз дуже багато підробок, і ви можете наткнутися на штучну ікру.

Млинці з червоною ікрою в красивому оформленні

Пропоную вам простий рецепт млинчиків, які ми будемо красиво подавати до святкового столу. Закуску оформимо у вигляді троянди, і зверху викладемо начинку.

Цікаве:  Горохова каша — 13 покрокових рецептів приготування

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 10 ст. л борошна;
  • 3 яйця;
  • 1 ч. л харчової солі;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • 1 ст. л рослинного масла;
  • 200 г червоної ікри.

Приготування:

 

  • У глибоку миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо сирі яйця, сіль, цукор і соняшникову олію;
  • Збиваючи міксером, поступово всипаємо просіяне борошно;
  • Розігріваємо сковороду і змащуємо її маслом. Наливаємо тісто і рівномірно розподіляємо по поверхні. Обсмажуємо з двох сторін;
  • Готовий млинець розрізаємо навпіл, звертаємо його в трубочку, яку скручуємо. Краї заправляємо всередину. Виходить своєрідна трояндочка.

 

Зверху додаємо ікру. Закуску викладаємо на красиве блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!