Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

У багатьох регіонах нашої країни, червона ікра є дорогим продуктом, тому більшість людей не купують її кожен день. Найчастіше, з неї готують закуски на святковий стіл.

Пропоную вам варіанти приготування і подачі млинців з начинкою з червоної ікри з додатковими інгредієнтами. Це просте, але вишукане блюдо з неймовірним смаком.

Вже скоро буде масляна, тому вам знадобляться покрокові рецепти, представлені в цій статті. Я підібрав найбільш поширені способи приготування і красивої подачі млинців.

Тільки ретельно вибирайте продукт в магазині, так як зараз дуже багато підробок, і ви можете наткнутися на штучну ікру.

Млинці з червоною ікрою в красивому оформленні

Пропоную вам простий рецепт млинчиків, які ми будемо красиво подавати до святкового столу. Закуску оформимо у вигляді троянди, і зверху викладемо начинку.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 10 ст. л борошна;
  • 3 яйця;
  • 1 ч. л харчової солі;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • 1 ст. л рослинного масла;
  • 200 г червоної ікри.

Приготування:

 

  • У глибоку миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо сирі яйця, сіль, цукор і соняшникову олію;
  • Збиваючи міксером, поступово всипаємо просіяне борошно;
  • Розігріваємо сковороду і змащуємо її маслом. Наливаємо тісто і рівномірно розподіляємо по поверхні. Обсмажуємо з двох сторін;
  • Готовий млинець розрізаємо навпіл, звертаємо його в трубочку, яку скручуємо. Краї заправляємо всередину. Виходить своєрідна трояндочка.

 

Зверху додаємо ікру. Закуску викладаємо на красиве блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Млинці з червоною ікрою і вершковим сиром

Швидкий і простий рецепт приготування закуски з однією з найбільш смачних начинок. Нам знадобиться мінімум часу і продуктів, тому беріть на замітку цей легкий варіант з гарною подачею.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 30 мл рослинного масла;
  • Щіпка солі;
  • 500 мл молока;
  • 20 мл коньяку;
  • 190 г борошна;
  • 60 г цукру.

Для начинки:

  • Червона ікра;
  • Вершковий сир.

Приготування:

 

  • Всі необхідні інгредієнти відправляємо в глибоку миску і ретельно збиваємо міксером, щоб не залишилося грудочок. Залишаємо на 5-10 хвилин;
  • Добре прогріваємо сковороду, злегка змащуємо маслом, рівномірним шаром наливаємо тісто. Обсмажуємо з двох сторін на помірному вогні;
  • Готові млинці наполовину промазуємо сиром;
  • Потім закручуємо і згортаємо, як показано на ролику нижче. Скріплюємо пір’ям зеленого лука і зверху викладаємо ікру.

 

Смачне блюдо в красивому оформленні готове до вживання.

Як приготувати млинці з червоною ікрою і вершковим маслом на святковий стіл

Це класичний варіант начинки для млинців. Таку закуску, найчастіше, готують для святкового столу. Але іноді можна побалувати себе у звичайні дні.

Інгредієнти:

  • 100 г борошна;
  • 250 мл молока;
  • 3 яйця;
  • Щіпка солі;
  • 50 г червоної ікри;
  • 40 г вершкового масла.

Приготування:

 

  • Міксером збиваємо яйця з молоком;
  • Додаємо сіль і просіяне борошно. Замішуємо тісто без грудок;
  • Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом, наливаємо тісто і обсмажуємо з двох сторін;
  • По готовому млинцю рівномірно розподіляємо вершкове масло, в центр викладаємо ікру;
  • Звертаємо в рулет і кінці зрізаємо навскіс.
Цікаве:  Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

 

Перекладаємо на красиву тарілку, прикрашаємо зеленню при бажанні. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт млинців з сирним сиром і червоною ікрою

Кожна господиня до святкового столу готує різні закуски. Пропоную чудовий варіант приготування млинчиків з ніжною і дуже смачною начинкою.

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока;
  • 150 г борошна;
  • 2 яйця;
  • ½ Ч. л харчової солі;
  • 1 ч. л цукрового піску;
  • 1 ч. л коньяку;
  • 30 г вершкового масла;
  • 150 г кисломолочного сиру;
  • 150 г червоної ікри.

Приготування:

 

  • Пшеничне борошно просіваємо, щоб вона наситилася киснем. Змішуємо її з цукром і сіллю;
  • Яйця збиваємо з ½ склянки молока кімнатної температури;
  • Отриману суміш поступово вливаємо в борошно. Замішуємо тісто до позбавлення грудочок;
  • Наступним кроком вливаємо решту молока, коньяк і розтоплене вершкове масло. Всі добре розмішуємо;
  • Добре прогріваємо сковороду, змащуємо її невеликою кількістю масла. Потім рівномірно наливаємо тісто і обсмажуємо з обох сторін;
  • Кожен млинець змащуємо з внутрішньої сторони сиром, а потім рівномірно розподіляємо чайну ложку ікри;
  • Звертаємо в рулет.

 

Якщо ви хочете красиво подати закуску, то рулети нарізаємо на кілька частин і відрізаємо кінці.

Рецепт млинців з ікрою по-царськи

Пропоную вам ще один варіант традиційних млинців. Рецепт досить простий, але закуска буде відмінно виглядати на святковому столі. Розглянемо один з поширених способів приготування.

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 3 склянки молока;
  • 3 яйця;
  • ½ Ч. л солі;
  • 1 ст. л цукру;
  • Червона ікра;
  • Вершкове масло.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор з сіллю і збиваємо кухонним віночком;
  • Вливаємо тепле молоко і розмішуємо;
  • Порційно всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто до зникнення грудок;
  • Розігріваємо Сковороду, змащуємо маслом і наливаємо тісто. Печемо 2 хвилини, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншої сторони протягом 30 секунд;
  • Перекладаємо на тарілку і змащуємо вершковим маслом;
  • Млинці складаємо трикутником і подаємо з ікрою.

 

При бажанні млинці можна нафарширувати, або просто гості будуть вмочати їх у ємність з делікатесом.

Як красиво подати млинці з червоною ікрою

Якщо ви готуєте закуску до свята, то млинці потрібно вишукано загорнути. Існує кілька варіантів оформлення. Розглянемо найпростіші способи.

У короткому відео ролику докладно показано, як це потрібно робити. Приклади з різними начинками, але їх можна використовувати і для млинчиків з червоною ікрою.

10 способів буде достатньо, щоб урізноманітнити подачу закуски з делікатесної начинкою.

Звичайно, на цьому не закінчуються варіанти млинці з червоною ікрою. Їх можна подавати і з іншими додатковими продуктами, тому експериментуйте, при наявності вільного часу.