Є прості страви, які виходять дуже смачними, незважаючи на легкість приготування. З найдоступніших продуктів можна зробити хрусткі цибульні кільця в клярі. Вони підходять для перекусу, а також чудово поєднуються з пивом, при цьому не містять шкідливих речовин, на відміну від чіпсів і сухариків.
Кожна хазяйка зможе зробити таку закуску в домашніх умовах без особливих зусиль. А якщо ви не знайомі з такою простою стравою, то пропоную вам покрокові етапи приготування.
Існують класичні та нові рецепти. У сьогоднішній статті розглянемо найрізноманітніші варіанти, тому зможете підібрати для себе найбільш підходящий метод.
Я ніколи не думав, що зі звичайного овоча може вийти така смачна закуска. Мені дуже сподобалося, і якщо ви ніколи її не пробували, то саме час це зробити.
Як приготувати цибульні кільця в клярі будинку: простий спосіб
Для початку розглянемо один з найбільш легких рецептів. Щоб зробити смачну закуску нам знадобиться мінімум продуктів, часу, а також трохи зусиль.
Інгредієнти:
- 1 головка цибулі;
- 1 ч. л майонезу;
- 1 ст. л пшеничного борошна;
- 1 яйце;
- Харчова сіль.
Приготування:
- Очищаємо цибулину, нарізаємо її на колечка. Підсолюємо і залишаємо на кілька хвилин;
- Тим часом в окремій ємності змішуємо необхідні інгредієнти для кляру. Підсолюємо, особливо, якщо ви готуєте закуску до пива, і ретельно розмішуємо;
- Ставимо Сковороду на плиту, вливаємо в неї масло і розігріваємо;
- Кільця цибулі занурюємо в кляр, після чого, відправляємо в киплячу олію і обсмажуємо;
- Викладаємо на серветки, щоб позбутися зайвого жиру.
Нам знадобилося не більше 5 хвилин, щоб приготувати чудову закуску. Приємного апетиту!