Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Є прості страви, які виходять дуже смачними, незважаючи на легкість приготування. З найдоступніших продуктів можна зробити хрусткі цибульні кільця в клярі. Вони підходять для перекусу, а також чудово поєднуються з пивом, при цьому не містять шкідливих речовин, на відміну від чіпсів і сухариків.

Кожна хазяйка зможе зробити таку закуску в домашніх умовах без особливих зусиль. А якщо ви не знайомі з такою простою стравою, то пропоную вам покрокові етапи приготування.

Існують класичні та нові рецепти. У сьогоднішній статті розглянемо найрізноманітніші варіанти, тому зможете підібрати для себе найбільш підходящий метод.

Я ніколи не думав, що зі звичайного овоча може вийти така смачна закуска. Мені дуже сподобалося, і якщо ви ніколи її не пробували, то саме час це зробити.

Як приготувати цибульні кільця в клярі будинку: простий спосіб

Для початку розглянемо один з найбільш легких рецептів. Щоб зробити смачну закуску нам знадобиться мінімум продуктів, часу, а також трохи зусиль.

Цікаве:  Пиріжки без тіста, так смачно, що відірватися неможливо

Інгредієнти:

  • 1 головка цибулі;
  • 1 ч. л майонезу;
  • 1 ст. л пшеничного борошна;
  • 1 яйце;
  • Харчова сіль.

Приготування:

 

  • Очищаємо цибулину, нарізаємо її на колечка. Підсолюємо і залишаємо на кілька хвилин;
  • Тим часом в окремій ємності змішуємо необхідні інгредієнти для кляру. Підсолюємо, особливо, якщо ви готуєте закуску до пива, і ретельно розмішуємо;
  • Ставимо Сковороду на плиту, вливаємо в неї масло і розігріваємо;
  • Кільця цибулі занурюємо в кляр, після чого, відправляємо в киплячу олію і обсмажуємо;
  • Викладаємо на серветки, щоб позбутися зайвого жиру.

 

Нам знадобилося не більше 5 хвилин, щоб приготувати чудову закуску. Приємного апетиту!