Бутерброди з ковбасою на святковий стіл

Всі люди роблять бутерброди з ковбасою. Вони відмінно підходять для сніданку, перекусу на роботі, а також для святкового столу. Це одні з найпопулярніших закусок, так як є досить простими і не віднімають багато часу.

Смак закуски, в основному, залежить від якості ковбаси. Тому ретельно підходите до її вибору в магазині. А краще купуйте продукт відомого і перевіреного виробника.

Щоб прикрасити святковий стіл такими сендвічами, крім основного інгредієнта, можна використовувати і інші продукти, які відмінно поєднуються між собою.

Можна самостійно придумати склад бутербродів. Або скористайтеся готовими варіантами. Я пропоную відмінну добірку простих і смачних рецептів, які допоможуть сервірувати стіл в будь-яке торжество, зокрема на Новий рік.

Бутерброди з сирокопченою ковбасою на святковий стіл

Даний вид ковбаси є найдорожчим. Але іноді можна побалувати себе таким продуктом. Ми приготуємо з неї міні-бутерброди у вигляді канапе. Така закуска моментально відлітає зі столу.

Інгредієнти:

  • 100 г сирокопченої ковбаси;
  • 250 г маринованих грибів;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 2 маринованих огірочка;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Готуємо необхідні продукти. Для цього нарізаємо ковбасу тонкими шматочками, сир – кубиками, огірочки – кружечками. Гриби ретельно промиваємо під проточною водою;
  • Тепер приступаємо до формування міні-бутербродів. Для цього на огірочок викладаємо сир, шматок ковбаси складаємо удвічі, і разом з листком петрушки проколюємо шпажкою або зубочисткою;
  • Потім нанизуємо на сир з огірком. Закріплюємо зверху невеликий грибочок.

 

Закуска для фуршету або святкового столу готова. Приємного апетиту!

Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою, сиром і помідорами на батоні

Закуска, приготовлена за таким рецептом, не поступається за смаком справжньої піци. Готується вона легко і швидко, тому беріть на замітку цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • 100 г ковбаси;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 помідор;
  • Зелень;
  • 2 ст. л майонезу.

Приготування:

 

  • Батон нарізаємо на скибочки;
  • У помідора вирізаємо плодоніжку і ріжемо його на дрібні кубики. Перекладаємо в глибоку миску;
  • Ковбасу подрібнюємо на невеликі шматочки і кладемо в тарілку з томатами;
  • Тепер нам потрібно дрібно нарубати зелень і додати до решти продуктів;
  • Сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо до начинки;
  • Заправляємо невеликою кількістю майонезу і добре перемішуємо;
  • Приготовлену масу намазуємо на хліб;
  • Бутерброди розподіляємо по листу. Ставимо в духовку на 6-8 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.

 

Всього 10 хвилин і гаряча закуска готова до подачі на стіл.

Простий і смачний рецепт бутербродів з копченою ковбасою на святковий стіл

Ульотну закуску можна приготувати в домашніх умовах на сковороді. Вона підходить не тільки для свята, але і для тих моментів, коли додому несподівано прийшли гості, а на стіл нічого поставити.

Інгредієнти:

  • Хліб;
  • 100 г копченої ковбаси;
  • 65 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • Мелений чорний перець;
  • Харчова сіль;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Сир і ковбасу подрібнюємо на крупній тертці;
  • У миску розбиваємо яйце, додаємо перець, сіль і терті продукти. Все ретельно перемішуємо;
  • На скибочки хліба намазуємо підготовлену суміш і придавлюємо;
  • У сковороді розігріваємо рослинне масло і відправляємо в неї бутерброди начинкою вниз. Обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку.
Цікаве:  Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

 

При бажанні ви можете додати в начинку рубану зелень або прикрасити їй вже готову закуску. Приємного апетиту!

Гарне оформлення бутербродів з ковбасою і огірком

Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування сендвічів. Вони виходять смачними і прикрашають святковий стіл. Головне – використовувати якісні продукти.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • Ковбаса;
  • Помідори черрі;
  • Огірок;
  • Часник;
  • Майонез;
  • Маринований імбир за бажанням.

Приготування:

 

  • Батон нарізаємо на шматочки і злегка обсмажуємо на сковороді з одного боку;
  • Скоринку натираємо зубчиком часнику і змащуємо тонким шаром майонезу;
  • Зверху викладаємо нарізану ковбасу, кружечки огірка і половинки помідорів черрі;
  • При бажанні сендвіч прикрашаємо маринованим імбиром і свіжою зеленню.

 

Незважаючи на просте приготування, закуска виходить ароматною і смачною.

Гарячі бутерброди на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем

Наступна смажена закуска підходить не тільки для святкового столу, а й для сніданку. Вона виходить ситним, тому особливо сподобається чоловікам. Спробуйте скористатися цим рецептом.

Інгредієнти:

  • 6 шматочків батона;
  • 50 г сиру твердих сортів;
  • 100 г ковбаси;
  • 2 яйця;
  • Петрушка;
  • Харчова сіль;
  • Мелений чорний перець.

Приготування:

З скибочок хліба вирізаємо м’якоть, вона нам стане в нагоді в цьому рецепті. Залишаємо тільки скоринки.

У миску розбиваємо яйця і збиваємо до однорідності. Додаємо до них подрібнену зелень, терту копчену ковбасу і сир. Солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо кірки, і заповнюємо їх начинкою.

Через пару хвилин бутерброди акуратно перевертаємо. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо до повної готовності.

Оригінальна закуска готова, її можна подавати в гарячому і холодному вигляді.

Бутерброди смажені на сковороді з ковбасою, картоплею і яйцем

Прості сендвічі на кожен день і для святкового столу. Для приготування нам знадобиться мінімальний набір недорогих продуктів, які практично завжди є в холодильнику.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • 150 г вареної ковбаси;
  • 3 картоплини;
  • 1 яйце;
  • 1 помідор.

Приготування:

 

  • Сиру картоплю очищаємо від шкірки і разом з ковбасою натираємо на крупній тертці в одну тарілку;
  • Додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо;
  • Суміш намазуємо на скибочки хліба;
  • У розігріту сковороду наливаємо олію. Викладаємо бутерброди начинкою вниз. Готуємо на середньому вогні 1-2 хвилини;
  • Потім перевертаємо шматки і злегка обсмажуємо з іншого боку.

 

Закуску прикрашаємо помідорами, нарізаними кружечками. Також можете використовувати свіжу зелень. Приємного апетиту!

Як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром

Сучасна кухонна техніка дозволяє полегшити і скоротити час приготування різних страв. Ми скористаємося мікрохвильовою піччю, щоб підготувати смачні сендвічі до святкового столу.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • Ковбаса;
  • Сир твердих сортів;
  • Помідори;
  • Болгарський перець;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Майонез.

Приготування:

 

  • Хліб нарізаємо на скибочки і змащуємо тонким шаром майонезу;
  • Зверху викладаємо цибулю, нарізану півкільцями;
  • Наступним шаром додаємо 1-2 шматочка ковбаси, яка вам найбільше подобається;
  • Потім розподіляємо солодкий перець, який заздалегідь ріжемо соломкою;
  • Викладаємо кружечки помідор;
  • Посипаємо тертим сиром;
  • Сендвічі ставимо в мікрохвильову піч на пару хвилин. Час залежить від потужності вашого обладнання.

 

Гаряча закуска готова. Її можна відразу подавати до столу або після охолодження. Приємного апетиту!