Бутерброди з авокадо: 10 простих рецептів приготування

Екзотичний фрукт авокадо є корисним продуктом, багатий вітамінами і мононенасиченими жирами. Тому він часто входить в дієтичне і вегетаріанське меню.

Плоди володіють м’яким смаком, який поєднується з багатьма продуктами. З нього готують не тільки десерти, але і різні закуски з незабутнім смаком.

Також з авокадо виходять смачні бутерброди. Вони готуються досить просто. Продукт повинен бути зрілим, без зовнішніх ознак пошкоджень.

Холодні закуски з цим фруктом, часто готують на святковий стіл. Але і в звичайні дні, його використовують для приготування бутербродів і перекушування.

Якщо ви стежите за своїм здоров’ям і фігурою, то пропоную вам ознайомитися з простими рецептами.

Бутерброди з авокадо, червоною рибою і яйцем

Якщо ви хочете на швидку руку приготувати корисний сніданок або перекус, то цей рецепт вам сподобається. Бутерброди виходять смачними, поживними і поживними, а процес приготування неймовірно простий.

Цікаве:  Торт з печива без випічки — 10 покрокових рецептів смачного десерту для ледачих

Інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • 100 г слабосоленої червоної риби;
  • 4 яйця;
  • 4 ст. л молока;
  • 10 г вершкового масла;
  • Лимонний сік;
  • Зелень;
  • Харчова сіль;
  • Мелений перець за уподобанням;
  • Хліб.

Приготування:

 

  • Батон або білий хліб нарізаємо на скибочки. Обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторін до утворення золотистої скоринки;
  • Яйця розбиваємо в миску, вливаємо молоко і збиваємо кухонним віночком;
  • У сотейнику розтоплюємо вершкове масло, виливаємо яєчну суміш, і готуємо близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна бути злегка вологою;
  • Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і очищаємо від шкірки. Нарізаємо на тонкі скибочки і збризкуємо їх соком лимона;
  • На грінки кладемо шматочки екзотичного фрукта, трохи підсолюємо і перчимо за бажанням;
  • Потім викладаємо омлет;
  • Фінішним шаром додаємо шматочки червоної риби.

 

Закуску можна прикрасити гілочками кропу. Приємного апетиту!