Рецепт млинців з сиром і шинкою

Млинці можна подавати в якості самостійної закуски. Але багато господинь фарширують їх різними продуктами. З начинкою вони виходять значно смачніші.

Якщо мало вільного часу, то страва готується заздалегідь. А до приходу гостей, просто розігріти його на сковороді або в мікрохвильовій печі. А якщо зробили млинці у великій кількості, то частина заморожуємо.

На масляну, досвідчена господиня намагається кожен день приготувати закуску на різній основі і з різною начинкою. Благо існує величезна кількість варіантів.

Я пропоную вам один з простих і смачних рецептів млинців з сиром і шинкою. Блюдо виходить ситним, тому підходить для перекушування між основними прийомами їжі.

Інгредієнти

Для приготування нам знадобляться прості і недорогі продукти, які практично завжди є в холодильнику.

  • 1 склянка борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • ½ Ч. л харчової солі;
  • 1 ст. л цукрового піску;
  • 300 мл води;
  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 150 г шинки.
Цікаве:  Салати без майонезу на святковий стіл

Кількість компонентів для тесту може змінюватися, все залежить від того, який консистенції ви хочете добитися. При бажанні використовувати різні спеції і прянощі.