Млинці можна подавати в якості самостійної закуски. Але багато господинь фарширують їх різними продуктами. З начинкою вони виходять значно смачніші.
Якщо мало вільного часу, то страва готується заздалегідь. А до приходу гостей, просто розігріти його на сковороді або в мікрохвильовій печі. А якщо зробили млинці у великій кількості, то частина заморожуємо.
На масляну, досвідчена господиня намагається кожен день приготувати закуску на різній основі і з різною начинкою. Благо існує величезна кількість варіантів.
Я пропоную вам один з простих і смачних рецептів млинців з сиром і шинкою. Блюдо виходить ситним, тому підходить для перекушування між основними прийомами їжі.
Інгредієнти
Для приготування нам знадобляться прості і недорогі продукти, які практично завжди є в холодильнику.
- 1 склянка борошна;
- 2 яйця;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- ½ Ч. л харчової солі;
- 1 ст. л цукрового піску;
- 300 мл води;
- 150 г сиру твердих сортів;
- 150 г шинки.
Кількість компонентів для тесту може змінюватися, все залежить від того, який консистенції ви хочете добитися. При бажанні використовувати різні спеції і прянощі.