Класичний рецепт морквяного торта в мультиварці
Під час приготування десерту з традиційного варіанту, можна скористатися сучасним кухонним обладнанням. У цьому випадку, ви заощадите свій час.
Інгредієнти:
- 300 г моркви;
- 250 г борошна;
- 1 ч. л кориці;
- 1 ч. л розпушувача;
- 150 г цукрового піску;
- 5 яєць;
- 100 г волоських горіхів.
Для крему:
- 250 г вершкового сиру;
- 100 г вершкового масла;
- 100 г цукрової пудри;
- Ванільний цукор.
Приготування
Курячі яйця розбиваємо в миску, додаємо цукровий пісок і збиваємо міксером на високих оборотах. Після чого суміш додаємо сипучі інгредієнти і ще раз перемішуємо.
Наступним кроком викладаємо в миску натерту моркву, волоські горіхи і вимішуємо тісто.
Чашу мультиварки змащуємо маслом і присипаємо невеликою кількістю борошна. Викладаємо тісто і розрівнюємо. Накриваємо кришкою, включаємо режим «Випічка», встановлюємо час 40 хвилин.
Тим часом займемося приготуванням тіста. Для цього в чисту ємність перекладаємо всі необхідні інгредієнти і перемішуємо їх за допомогою міксера.
Готовий пиріг витягуємо з чаші і залишаємо до повного охолодження. Потім розрізаємо його на кілька коржів, які промазуємо вершковою масою. Зверху десерт прикрашаємо на свій розсуд і прибираємо в холодильник.