Морквяний торт — покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Класичний рецепт морквяного торта в мультиварці

Під час приготування десерту з традиційного варіанту, можна скористатися сучасним кухонним обладнанням. У цьому випадку, ви заощадите свій час.

Інгредієнти:

  • 300 г моркви;
  • 250 г борошна;
  • 1 ч. л кориці;
  • 1 ч. л розпушувача;
  • 150 г цукрового піску;
  • 5 яєць;
  • 100 г волоських горіхів.

Для крему:

  • 250 г вершкового сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г цукрової пудри;
  • Ванільний цукор.

Приготування

Курячі яйця розбиваємо в миску, додаємо цукровий пісок і збиваємо міксером на високих оборотах. Після чого суміш додаємо сипучі інгредієнти і ще раз перемішуємо.

Наступним кроком викладаємо в миску натерту моркву, волоські горіхи і вимішуємо тісто.

Цікаве:  Каша з гарбуза з пшоном: швидкі і смачні рецепти

Чашу мультиварки змащуємо маслом і присипаємо невеликою кількістю борошна. Викладаємо тісто і розрівнюємо. Накриваємо кришкою, включаємо режим «Випічка», встановлюємо час 40 хвилин.

Тим часом займемося приготуванням тіста. Для цього в чисту ємність перекладаємо всі необхідні інгредієнти і перемішуємо їх за допомогою міксера.

Готовий пиріг витягуємо з чаші і залишаємо до повного охолодження. Потім розрізаємо його на кілька коржів, які промазуємо вершковою масою. Зверху десерт прикрашаємо на свій розсуд і прибираємо в холодильник.