Бургери в домашніх умовах: 7 покрокових рецептів приготування

Зараз популярні заклади швидкого харчування. Одним з поширених страв є бургери. Вони, звичайно, дуже смачні і апетитні, але я намагаюся не ходити в такі заклади, так як не знаю, з чого виготовляють продукти.

Якщо ви стежите за своїм здоров’ям, але не можете відмовити собі в ситному і калорійне бургері, то зробіть його в домашніх умовах. Процес приготування досить простий. Завдяки покроковим фото, ви зрозумієте, як потрібно правильно робити такий бутерброд.

Зараз доступний величезний вибір продуктів, тому вдома можна готувати бургер з різною начинкою. Пропоную вам кілька простих і доступних варіантів. Тому у вас буде вибір рецепта.

Використовуйте тільки якісні продукти, тоді бутерброди будуть смачними і корисними. Тільки не зловживайте ними, так як подібна їжа сприяє збільшенню ваги.

Бургер в домашніх умовах — покроковий рецепт з котлетами Міраторг

Компанія Міраторг випускає якісні продукти харчування. У них можна придбати котлети з мармурової яловичини, які відмінно підходять для приготування бургерів в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка яловичих котлет;
  • 3 шматочка бекону;
  • 1 помідор;
  • 1 кульку моцарелли;
  • 1 пучок базиліка;
  • 1 червона цибулина;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 30 г кедрових горіхів;
  • 1 ст. л кетчупу;
  • 2 зубчики часнику;
  • Листя салату;
  • Булочка з кунжутом.
Цікаве:  7 рецептів приготування домашнього майонезу блендером

Приготування

Котлети залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин, таким чином, вони рівномірно приготуються. Обсмажуємо по 3 хвилини з обох сторін на сковороді без масла.

Потім в цю ж сковорідку викладаємо шматочки бекону, і обсмажуємо без масла протягом двох хвилин. Якщо вистачає місця, то можна відразу ж підсушити пшеничне булочку з внутрішньої сторони протягом 30 секунд. Попередньо її потрібно розрізати вздовж навпіл.

На наступному етапі займемося приготуванням соусу. Для цього в чашу міксера відправляємо базилік, кедрові горішки, часник, перець, сіль, оливкова олія. Усе ретельно подрібнюємо.

Внутрішню частину булочки змащуємо кетчупом. Зверху викладаємо лист салату, котлету, кружечки помідора, нарізану моцарелу, кільця цибулі. Поливаємо соусом, додаємо бекон і накриваємо все другою частиною булочки.

При бажанні послідовність шарів можете змінювати на свій розсуд. Бутерброд краще подавати в теплому вигляді, тому рекомендується підігріти його в мікрохвильовці.