Морквяний торт — покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Морквяний торт в домашніх умовах з маскарпоне

Пропоную вам ще один чудовий рецепт приготування смачного десерту, який сподобається всім без винятку. З оформленням пирога можете поекспериментувати.

Інгредієнти:

  • 350 г моркви;
  • 100 г волоських горіхів;
  • 250 г борошна;
  • Щіпка солі;
  • 10 г розпушувача;
  • 2 г соди;
  • 8 г кориці;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 120 г вершкового масла;
  • 250 р цукрового піску;
  • 4 яйця;
  • 100 мл соняшникової олії;

Для крему:

  • 350 г маскарпоне (вершковий сир);
  • 70 г цукрової пудри;
  • 300 г вершків;
  • 400 г консервованих ананасів.

Приготування

У чистій і сухій мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, соду, корицю і соду.

В іншій мисці збиваємо до пишної маси яйця, зі звичайним і ванільним цукром, протягом 5 хвилин. В пишну масу додаємо вершкове масло і соняшникову олію. Продовжуємо розмішувати. Після чого висипаємо борошно з інгредієнтами в кілька прийомів.

Цікаве:  Бургери в домашніх умовах: 7 покрокових рецептів приготування

У завершенні відправляємо в тарілку натерту моркву, а також подрібнені й обсмажені волоські горіхи. Ретельно розмішуємо до однорідності.

Підготовлене тісто викладаємо у три форми для випікання, які застеляємо пергаментним папером. Відправляємо на 30 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

У нас повинно вийти три коржа. При необхідності їх поверхню вирівнюйте за допомогою ножа.

Вершковий сир збиваємо кухонним віночком. Охолоджені вершки доводимо до пишної маси разом з цукровою пудрою і ваніліном. Після чого перемішуємо сирну і вершкову суміш.

Тепер збираємо торт. Для цього кожен корж промазуємо сиропом з банки з ананасами, наносимо шар приготованого крему, викладаємо нарізані консервовані ананаси, які покриваємо тонким шаром крему. Таким чином, формуємо три шари.

Десерт прибираємо в холодильник на 2 години. Перед подачею прикрашаємо ананасами і праліне (мелений мигдаль, обсмажений у цукрі). Приємного апетиту!