Морквяний торт — покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Як приготувати торт з моркви з варенням

Дуже простий варіант приготування смачного десерту. До складу не входить вершкове масло, тому в ньому міститься менше калорій, порівняно з іншими аналогами.

Інгредієнти:

  • 300 г моркви;
  • 90 мл соняшникової олії;
  • 200 г цукрового піску;
  • 350 г пшеничного борошна;
  • 1 пакетик кондитерського порошку;
  • 3 яйця;
  • Цедра 1 апельсина;
  • Варення.

Приготування:

  1. В тарілці збиваємо яйця з цукром до утворення пишної маси;
  2. Борошно змішуємо з кондитерським порошком, і невеликими порціями просіваємо в яєчну масу, продовжуючи збивати;
  3. Поступово вливаємо олію і перемішуємо;
  4. На наступному етапі додаємо цедру апельсина і натерту моркву. Розмішуємо круговими рухами знизу вгору;
  5. Форму змащуємо маслом і викладаємо в неї, підготовлене тісто;
  6. Випікаємо протягом 40 хвилин, у духовці, нагрітій до 175 градусів;
  7. Пиріг витягаємо з форми, охолодити, після чого розрізаємо на два коржа;
  8. Промазуємо коржі варенням.
Цікаве:  Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Випічку можна посипати цукровою пудрою або прикрасити іншими інгредієнтами.