Як приготувати торт з моркви з варенням
Дуже простий варіант приготування смачного десерту. До складу не входить вершкове масло, тому в ньому міститься менше калорій, порівняно з іншими аналогами.
Інгредієнти:
- 300 г моркви;
- 90 мл соняшникової олії;
- 200 г цукрового піску;
- 350 г пшеничного борошна;
- 1 пакетик кондитерського порошку;
- 3 яйця;
- Цедра 1 апельсина;
- Варення.
Приготування:
- В тарілці збиваємо яйця з цукром до утворення пишної маси;
- Борошно змішуємо з кондитерським порошком, і невеликими порціями просіваємо в яєчну масу, продовжуючи збивати;
- Поступово вливаємо олію і перемішуємо;
- На наступному етапі додаємо цедру апельсина і натерту моркву. Розмішуємо круговими рухами знизу вгору;
- Форму змащуємо маслом і викладаємо в неї, підготовлене тісто;
- Випікаємо протягом 40 хвилин, у духовці, нагрітій до 175 градусів;
- Пиріг витягаємо з форми, охолодити, після чого розрізаємо на два коржа;
- Промазуємо коржі варенням.
Випічку можна посипати цукровою пудрою або прикрасити іншими інгредієнтами.