Рецепт торта з моркви без борошна
Якщо ви не можете дозволити собі шматочок десерту, то я пропоную вам скористатися наступним варіантом приготування торта, з невеликим вмістом калорій.
Інгредієнти:
- 100 г моркви;
- 70 г вівсяних висівок;
- 4 яйця;
- 1 ч. л кориці;
- ½ Ч. л розпушувача;
- ½ Ч. л мускатного горіха;
- 40 г волоських горіхів;
- Цукрозамінник;
- 360 г пастоподібного сиру до 5% жирності;
- 100 мл молока.
Приготування
У миску кладемо натерту моркву, яку злегка віджимаємо. Додаємо подрібнені волоські горіхи, корицю, мускатний горіх, цукрозамінник, а також 3 яйця і 1 жовток. Ретельно перемішуємо кухонним віночком.
Вівсяні висівки подрібнюємо в борошно. Для цього скористаємося кавомолкою. Змішуємо з розпушувачем, відправляємо в миску з іншими інгредієнтами і перемішуємо.
Блендером або міксером збиваємо білок, який у нас залишився. Додаємо його в тісто і ретельно розмішуємо. Підготовлену масу перекладаємо у високу форму і відправляємо на 30-35 хвилин в духовку (180 градусів).
Для приготування крему, в мисці збиваємо сирну масу, молоко і цукрозамінник. Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 коржа, кожен з них промазуємо кремом. Потім змащуємо поверхню верхнього коржа і з боків. При бажанні прикрашаємо волоськими горіхами.
Десерт прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще всього на цілу ніч.
Скористайтеся будь-яким рецептом морквяного торта, він завжди виходить соковитий і смачний. При цьому не потрібно володіти кулінарними навичками і досвідом. А до складу входять доступні і недорогі продукти.