Гарячі бутерброди в духовці: прості і смачні рецепти

До недавнього часу в нашій країні знали лише пару рецептів гарячих бутербродів, і основним інгредієнтом була ковбаса. Але сьогодні існує безліч варіантів приготування сендвічів з самих різних продуктів.

За смаком вони практично не відрізняються від піци, тому постійно набирають популярність. Їх можна робити з будь-яких інгредієнтів, які є в холодильнику.

Гарячі бутерброди в духовці є відмінним варіантом для перекусу. Також їх часто готують на святковий стіл, і вони змітаються за лічені хвилини. Тому робіть більше сендвічів, так як гості можуть просити добавки.

Сьогодні розглянемо найпоширеніші варіанти з простих і доступних продуктів. При цьому закуска виходить неймовірно смачною.

Простий рецепт гарячих бутербродів в духовці з ковбасою і сиром

Цей вид закуски був відомий ще в радянські часи. Незважаючи на свою простоту, сендвіч виходить неймовірно смачним і ситним. А готується всього кілька хвилин.

Цікаве:  Паелья з морепродуктів: 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Батон;
  • 300 г вареної ковбаси;
  • 300 г сиру твердих сортів;
  • Цибуля;
  • Зелень;
  • 2 ч. л гірчиці;
  • Майонез;
  • Кетчуп;
  • Вершкове масло.

Приготування:

  1. Варену ковбасу і сир нарізаємо кубиками, викладаємо в глибоку миску;
  2. Додаємо рубаний кріп, цибуля за бажанням, гірчицю, майонез і кетчуп. Все ретельно перемішуємо;
  3. Скибочку батона змащуємо тонким шаром вершкового масла, зверху викладаємо приготовлену начинку;
  4. Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо деко з бутербродами на 10 хвилин, щоб вони підрум’янилися.

Ситна закуска готова. Коли трохи охолоне, можете відразу подавати до столу. Приємного апетиту!