Морквяний торт — покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Самий простий і смачний рецепт морквяного торта в мультиварці

Сучасні виробники пропонують різні моделі кухонної техніки, які володіють великим функціоналом. Завдяки такому обладнанню можна швидко зробити смачний десерт до чаю або на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • 250 г моркви;
  • 380 г пшеничного борошна;
  • 200 г цукрового піску;
  • 180 г вершкового масла;
  • 20 г розпушувача;
  • 3 яйця;
  • 2 г ваніліну;
  • 1 банку консервованого ананаса;
  • Волоські горіхи.

Для крему:

  • Ананасовий сироп;
  • 500 г кисломолочного сиру;
  • Цукрова пудра.

Приготування

Для початку в мисці збиваємо яйця з цукровим піском. Після чого додаємо розм’якшене масло і ще раз перемішуємо. Потім відправляємо подрібнені волоські горіхи, натерту моркву, а також пару кілець ананаса, порізаного на кубики. Розмішуємо лопаткою

Цікаве:  Смажені кальмари з цибулею — дуже смачні покрокові рецепти

Борошно змішати з розпушувачем і ваніліном. Відправляємо в приготовану суміш частинами, в 2-3 заходу. Ретельно вимішуємо тісто.

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і перекладаємо нашу масу. Рівномірно розподіляємо по поверхні. Закриваємо кришку, включаємо режим «Випічка», і встановлюємо час 1 годину 10 хвилин.

Поки бісквіт остигає, займемося приготуванням крему. Для цього в мисці змішуємо сирний сир, пару ложок цукрової пудри і сироп з банки.

Остиглий пиріг розрізаємо на 2-3 коржа. Кожен з них змащуємо кремом і посипаємо нарізаними ананасами.

На завершальному етапі, торт промазуємо кремом зверху і по краях. Тюбиком з шоколадом або згущеним молоком прикрашаємо десерт за бажанням.