Самий простий і смачний рецепт морквяного торта в мультиварці
Сучасні виробники пропонують різні моделі кухонної техніки, які володіють великим функціоналом. Завдяки такому обладнанню можна швидко зробити смачний десерт до чаю або на святковий стіл.
Інгредієнти:
- 250 г моркви;
- 380 г пшеничного борошна;
- 200 г цукрового піску;
- 180 г вершкового масла;
- 20 г розпушувача;
- 3 яйця;
- 2 г ваніліну;
- 1 банку консервованого ананаса;
- Волоські горіхи.
Для крему:
- Ананасовий сироп;
- 500 г кисломолочного сиру;
- Цукрова пудра.
Приготування
Для початку в мисці збиваємо яйця з цукровим піском. Після чого додаємо розм’якшене масло і ще раз перемішуємо. Потім відправляємо подрібнені волоські горіхи, натерту моркву, а також пару кілець ананаса, порізаного на кубики. Розмішуємо лопаткою
Борошно змішати з розпушувачем і ваніліном. Відправляємо в приготовану суміш частинами, в 2-3 заходу. Ретельно вимішуємо тісто.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і перекладаємо нашу масу. Рівномірно розподіляємо по поверхні. Закриваємо кришку, включаємо режим «Випічка», і встановлюємо час 1 годину 10 хвилин.
Поки бісквіт остигає, займемося приготуванням крему. Для цього в мисці змішуємо сирний сир, пару ложок цукрової пудри і сироп з банки.
Остиглий пиріг розрізаємо на 2-3 коржа. Кожен з них змащуємо кремом і посипаємо нарізаними ананасами.
На завершальному етапі, торт промазуємо кремом зверху і по краях. Тюбиком з шоколадом або згущеним молоком прикрашаємо десерт за бажанням.