Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Деякі люди не люблять субпродукти, і вважають їх другосортною їжею. Вони просто не пробували скористатися легкими рецептами приготування страв з курячих сердечок.

Краще купувати охолоджений продукт, без видимих пошкоджень. У сердечок темно-червоний колір і щільна структура. Якщо ви виявили на них наліт, то від такої покупки краще відмовитися.

У домашніх умовах ви легко приготуєте курячі сердечка з соусом і різними інгредієнтами. Для цього не потрібно володіти спеціальними навичками або певним досвідом.

Завдяки покроковим рецептами в цій статті, ви без праці зробите просте, але смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим.

Курячі сердечка: рецепт приготування на сковороді зі сметаною

Даний субпродукт готувати досить легко і швидко. А якщо використовувати сметанний соус, то страва буде мати неймовірним смаком. Тому запам’ятайте або запишіть цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • 600 р курячих сердечок;
  • 2 головки цибулі;
  • 3 ст. л сметани;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ч. л пшеничного борошна;
  • 1 стакан води;
  • Перець і сіль за вподобанням.
Цікаве:  Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Приготування:

 

  • Сердечка обов’язково промиваємо. Всередині можуть залишитися згустки крові, тому раз розрізаємо вздовж, і якщо виявляємо кров, то просто витягуємо її ножем або рукою, після чого ще раз промиваємо. Також видаляємо плівку, жири і судини;
  • Наступним кроком субпродукт ріжемо на кілька частин;
  • У сковороді розтоплюємо вершкове масло і відправляємо в неї половину нарізаної ріпчастої цибулі. Обсмажуємо до золотистого кольору;
  • Потім викладаємо сердечка, перемішуємо і готуємо на максимальному вогні;
  • Коли рідина випарується, додаємо решту цибулі і обсмажуємо до готовності, при необхідності вливаємо трохи рослинного масла;
  • Наступним кроком вливаємо склянку води, підсолюємо. Після закипання рідини, зменшуємо вогонь і тушкуємо продукти протягом 30 хвилин;
  • Після цього додаємо в миску борошно, розведену невеликою кількістю води, перчимо за бажанням і розмішуємо;
  • Викладаємо сметану, ретельно перемішуємо і готуємо на повільному вогні близько 5 хвилин;
  • Вимикаємо вогонь і залишаємо настоюватися на 10 хвилин.

 

Перекладаємо страву на тарілку, подаємо з гарніром або просто зі свіжою зеленню. Приємного апетиту!