Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Класичний рецепт цибулевих кілець: секрети приготування в домашніх умовах

Хрустка та смачна закуска є відмінним варіантом, коли несподівано прийшли гості. З цибульними кільцями час пролетить швидко і приємно. А для приготування знадобиться всього кілька хвилин вільного часу.

Інгредієнти:

  • 4 головки цибулі;
  • 2 ст. л пшеничного борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. л холодної води;
  • Сіль і спеції;
  • Соняшникова олія.

Приготування

Соковитий і ніжний цибулю потрібно нарізати на колечка. Щоб він вийшов смачніше, то доведеться трохи постаратися і акуратно зняти тонку шкірку.

Якщо гіркі овочі, то їх рекомендується замаринувати на кілька хвилин. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб позбавитися від зайвої вологи.

Тим часом займемося кляром. Для цього в миску розбиваємо яйця, додаємо борошно, спеції, трохи води, а також 0,5 ч. л соняшникової олії. Розмішуємо до однорідного стану за допомогою кухонного віночка.

Цікаве:  М'ясо по-французьки в духовці з свинини

Завдяки спеціям можна домогтися бажаного смаку, тому не бійтеся експериментувати.

Смажити колечка краще у фритюрниці. Але якщо у вас немає такого обладнання, то підійде глибока сковорода. Наливаємо в неї масло без запаху близько 2 см і добре нагріваємо.

Тепер кільця обвалюємо в мисці з борошном і занурюємо в кляр. Відправляємо в киплячу олію і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки. Після чого викладаємо на серветки, щоб вони увібрали жир.

Готувати таку закуску найкраще безпосередньо перед вживанням. Якщо їх залишити на кілька годин, то вони втрачають свої смакові якості і перестають бути хрусткими. Найкраще подавати з улюбленим соусом.