Покроковий рецепт цибулевих кілець в клярі з сиром
Тепер злегка різноманітимо звичні варіанти. Зробимо блюдо для перекусу з сирним смаком. Даний спосіб також простий, як і попередні рецепти, тому не потрібні спеціальні кулінарні навички.
Інгредієнти:
- 2 головки цибулі;
- 100 г Моцарели;
- 3 яйця;
- 100 г борошна;
- 150 г панірувальних сухарів;
- 1 ст. л рослинного масла;
- Мелений перець;
- Сіль.
Приготування:
- Ріпчасту цибулю ріжемо на кружечки, а потім акуратно поділяємо на кільця. За бажанням перчимо і солимо за смаком;
- Сир нарізаємо на тонкі смужки;
- А тепер потрібно взяти два цибулеві кільця, і між ними вставити нарізану Моцарелу. Фарширований лук, таким чином, прибираємо на 1 годину в морозильну камеру.
Після цього кільця занурюємо спочатку в миску з борошном, потім зі збитими яйцями, і нарешті з панірувальними сухарями. Відправляємо в сковороду з киплячим маслом і обсмажуємо до золотистої скоринки з обох сторін.