Покрокове приготування цибулевих кілець на пиві
Є ще один чудовий рецепт смачної закуски. Для цього в кляр додамо пінний напій. В результаті чого, страва виходить дуже ніжним. Спробуйте скористатися цим варіантом.
Інгредієнти:
- 3 головки цибулі;
- 150 мл світлого пива;
- 0,5 ч. л розпушувача;
- 1 ч. л харчової солі;
- 250 р пшеничного борошна;
- Щіпка чорного меленого перцю;
- 2 ст. л холодної води;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Цибулини очищаємо, ріжемо на шайби, а потім розділяємо на кільця і відправляємо в миску з холодною водою. Залишаємо на кілька хвилин;
- У мисці змішуємо борошно з сіллю, перцем і розпушувачем;
- Вливаємо пиво і пару ложок води, ретельно розмішуємо кухонним віночком;
- Кільця викладаємо на паперові серветки, щоб вони увібрали зайву вологу;
- Тим часом у сковороді розігріваємо рослинне масло;
- Цибуля обвалюємо в тарілці з борошном, а потім занурюємо в кляр. Відправляємо в сковороду і обсмажуємо з двох сторін.
Закуску подаємо з соусом або до коханої гарніру. Приємного апетиту!