Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Як приготувати цибульні кільця в паніровці

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких та гостей супер хрусткою закускою, то скористайтеся наступним рецептом. Колечка розлітаються, як насіння, тому зробіть якомога більше, щоб усім вистачило.

Інгредієнти:

  • 1 склянку панірувальних сухарів;
  • ½ Склянки пшеничного борошна;
  • 3 яйця;
  • Харчова сіль і спеції за бажанням;
  • 300 мл соняшникової олії;
  • 2 великі головки ріпчастої цибулі.

Приготування:

 

  • Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо на кружечки завтовшки 5 мм Поділяємо на кільця і відставляємо в сторону;
  • У мисці збиваємо яйця кухонним віночком. При бажанні додаємо трохи солі;
  • Борошно і панірувальні сухарі висипаємо в різні миски;
  • У каструлі розігріваємо олію;
  • Кільця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яйця, після чого відправляємо в тарілку з паніровкою. Тепер знову в яєчну суміш і ще раз обвалюють у панірувальних сухарях. Завдяки цьому, закуска вийде дуже хрусткою;
  • Партіями відправляємо колечка в киплячу олію і готуємо до золотистого кольору.
Цікаве:  Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

 

Щоб позбутися зайвого жиру, викладаємо їх на паперові серветки. Найкраще подавати з соусом. Приємного апетиту!