Як приготувати цибульні кільця в паніровці
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких та гостей супер хрусткою закускою, то скористайтеся наступним рецептом. Колечка розлітаються, як насіння, тому зробіть якомога більше, щоб усім вистачило.
Інгредієнти:
- 1 склянку панірувальних сухарів;
- ½ Склянки пшеничного борошна;
- 3 яйця;
- Харчова сіль і спеції за бажанням;
- 300 мл соняшникової олії;
- 2 великі головки ріпчастої цибулі.
Приготування:
- Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо на кружечки завтовшки 5 мм Поділяємо на кільця і відставляємо в сторону;
- У мисці збиваємо яйця кухонним віночком. При бажанні додаємо трохи солі;
- Борошно і панірувальні сухарі висипаємо в різні миски;
- У каструлі розігріваємо олію;
- Кільця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яйця, після чого відправляємо в тарілку з паніровкою. Тепер знову в яєчну суміш і ще раз обвалюють у панірувальних сухарях. Завдяки цьому, закуска вийде дуже хрусткою;
- Партіями відправляємо колечка в киплячу олію і готуємо до золотистого кольору.
Щоб позбутися зайвого жиру, викладаємо їх на паперові серветки. Найкраще подавати з соусом. Приємного апетиту!