Як посмажити цибульні кільця в клярі з майонезом на сковороді
Якщо ви любите пиво, то не варто купувати до нього сучасні снеки. У них, дуже часто, додають шкідливі речовини. Краще зробіть натуральну закуску в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- Ріпчаста цибуля;
- 1 ст. л майонезу;
- 1 ст. л борошна;
- 1 яйце;
- Харчова сіль;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Головку цибулі очищаємо від лушпиння. Акуратно ріжемо кільцями. Розкладаємо по обробній дошці і посипаємо невеликою кількістю солі;
- Тим часом займемося кляром. Для цього в мисці збиваємо яйце з пшеничним борошном. Трохи підсолюємо, додаємо майонез і ще раз перемішуємо;
- У сковороді нагріваємо олію;
- Цибульні кільця занурюємо в приготовлену суміш і обсмажуємо в олії. Готуємо до появи золотистої скоринки.
Завдяки майонезу, закуска виходить неймовірно ніжною. Беріть цей спосіб приготування на замітку.