Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Як швидко приготувати цибульні кільця до пива в домашніх умовах

Пропоную вам зробити справжню чоловічу закуску. Вона відмінно поєднується з пінним напоєм. Коли ви спробуєте, то більше ніколи не будете купувати сухарики, горішки або чіпси до пива.

Інгредієнти:

  • 2 головки цибулі;
  • Щіпка паприки;
  • 2 ст. л пшеничного борошна.

Для кляру:

  • 4 ст. л борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. л сметани;
  • 50 мл води;
  • Щіпка солі.

Приготування:

 

  • Цибулини середнього розміру нарізаємо на кружечки, а потім розділяємо на колечка. При бажанні маринуємо, для цього відправляємо в миску, заливаємо окропом і оцтом, а також трохи підсолюємо. Залишаємо на 10-15 хвилин;
  • Для приготування кляру змішуємо в тарілці 50 мл води, 2 ст. л борошна і сметану;
  • Яйця поділяємо на білки і жовтки, останні додаємо в суміш разом з сіллю і ретельно розмішуємо;
  • Білки збиваємо міксером і перекладаємо в масу. Ще раз перемішуємо до однорідного стану;
  • В окремій ємності збиваємо 2 ст. л пшеничного борошна і паприку. Обвалюємо в них колечка з лука, а потім занурюємо в кляр, після чого відправляємо в сковороду з розпеченою олією.
Цікаве:  Пшоняна каша на молоці: покрокові рецепти каші в домашніх умовах

 

Викладаємо закуску на паперові рушники, а потім на красиву тарілку. Можна подавати до пива разом з соусом.