Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт цибулевих кілець у фритюрниці

Завдяки кухонній техніці можна значно спростити і прискорити процес приготування різних страв. Пропоную вам зробити чудову закуску, яка порадує ваших гостей і близьких людей.

Інгредієнти:

  • 500 р ріпчастої цибулі;
  • 1 яйце;
  • 200 мл молока;
  • 200 мл борошна;
  • Спеції і сіль.

Приготування:

 

  • Першим ділом розігріваємо фритюрницю до 190 градусів. Краще всього почитати інструкцію до цього обладнання, в ній докладно описано, як готувати ті чи інші страви;
  • Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями;
  • У миску розбиваємо яйце, додаємо сіль з молоком і ретельно збиваємо;
  • В іншій мисці змішуємо борошно зі спеціями;
  • Тепер кільця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яєчно-молочну суміш і знову в пшеничне борошно;
  • Відправляємо у фритюрницю з киплячим маслом. Готуємо до золотистої скоринки.
Цікаве:  Млинці з бананом: покрокові рецепти для початківців

 

Готову закуску викладаємо на паперові серветки, щоб вони увібрали в себе зайве масло. Приємного апетиту!