Рецепт цибулевих кілець у фритюрниці
Завдяки кухонній техніці можна значно спростити і прискорити процес приготування різних страв. Пропоную вам зробити чудову закуску, яка порадує ваших гостей і близьких людей.
Інгредієнти:
- 500 р ріпчастої цибулі;
- 1 яйце;
- 200 мл молока;
- 200 мл борошна;
- Спеції і сіль.
Приготування:
- Першим ділом розігріваємо фритюрницю до 190 градусів. Краще всього почитати інструкцію до цього обладнання, в ній докладно описано, як готувати ті чи інші страви;
- Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями;
- У миску розбиваємо яйце, додаємо сіль з молоком і ретельно збиваємо;
- В іншій мисці змішуємо борошно зі спеціями;
- Тепер кільця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яєчно-молочну суміш і знову в пшеничне борошно;
- Відправляємо у фритюрницю з киплячим маслом. Готуємо до золотистої скоринки.
Готову закуску викладаємо на паперові серветки, щоб вони увібрали в себе зайве масло. Приємного апетиту!