Сирне печиво в духовці: 13 простих і смачних рецептів

Розсипчасте сирне печиво в духовці

Якщо ви хочете отримати ніжний і розсипчастий десерт, який буде танути в роті, то пропоную скористатися наступним дуже простим рецептом приготування.

Інгредієнти:

  • 350 г сиру;
  • 400 г пшеничного борошна;
  • 250 г вершкового масла;
  • 1 ч. л розпушувача;
  • Ваніль;
  • Цукровий пісок.

Приготування:

 

  • Нам знадобиться сухий сир. Якщо у вас вологий продукт, то пропустіть його через сито або марлю. Перекладаємо в миску і розминаємо вилкою;
  • Розм’якшене вершкове масло розрізаємо на шматки, додаємо до сиру і ретельно розминаємо;
  • У висипаємо борошно розпушувач і просіваємо її прямо на стіл;
  • В центрі робимо поглиблення, в яке викладаємо сирну масу, і тепер поступово втручається;
  • Доведеться трохи постаратися, щоб замісити тісто, воно повинно бути вологим, але не прилипати до рук. Збираємо його в клубок, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник, як мінімум на одну годину;
  • З цього обсягу виходить багато печива, тому частина можете відрізати і прибрати в морозилку. Решту розминаємо, а потім розгортаємо в пласт товщиною 5-7 мм;
  • Вирубуємо заготовки за допомогою спеціальних формочок або звичайним склянкою;
  • Печиво занурюємо в цукор з одного боку і відразу викладаємо на деко з пергаментним папером. Між заготівками обов’язково робимо відстань;
  • Випікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Цікаве:  Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

 

Перед вживанням злегка шаруватий і розсипчастий десерт повинен повністю охолонути.