Розсипчасте сирне печиво в духовці
Якщо ви хочете отримати ніжний і розсипчастий десерт, який буде танути в роті, то пропоную скористатися наступним дуже простим рецептом приготування.
Інгредієнти:
- 350 г сиру;
- 400 г пшеничного борошна;
- 250 г вершкового масла;
- 1 ч. л розпушувача;
- Ваніль;
- Цукровий пісок.
Приготування:
- Нам знадобиться сухий сир. Якщо у вас вологий продукт, то пропустіть його через сито або марлю. Перекладаємо в миску і розминаємо вилкою;
- Розм’якшене вершкове масло розрізаємо на шматки, додаємо до сиру і ретельно розминаємо;
- У висипаємо борошно розпушувач і просіваємо її прямо на стіл;
- В центрі робимо поглиблення, в яке викладаємо сирну масу, і тепер поступово втручається;
- Доведеться трохи постаратися, щоб замісити тісто, воно повинно бути вологим, але не прилипати до рук. Збираємо його в клубок, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник, як мінімум на одну годину;
- З цього обсягу виходить багато печива, тому частина можете відрізати і прибрати в морозилку. Решту розминаємо, а потім розгортаємо в пласт товщиною 5-7 мм;
- Вирубуємо заготовки за допомогою спеціальних формочок або звичайним склянкою;
- Печиво занурюємо в цукор з одного боку і відразу викладаємо на деко з пергаментним папером. Між заготівками обов’язково робимо відстань;
- Випікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Перед вживанням злегка шаруватий і розсипчастий десерт повинен повністю охолонути.