Покроковий рецепт сирного печива «Поцілунки»
Дуже смачне і ніжне ласощі зможе приготувати навіть дівчинка, з невеликим кулінарним досвідом. Завдяки мінімальним зусиллям ви отримаєте приголомшливий результат.
Інгредієнти:
- 250 г сиру;
- 250 р пшеничного борошна;
- 100 г вершкового масла;
- Цукор за смаком;
- 10 г розпушувача;
- Кориця за бажанням.
Приготування:
- Сир з розм’якшеним маслом розминаємо вилкою;
- Поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач і акуратно вимішуємо;
- Готове тісто загортаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин;
- На стіл розсипаємо борошно, розкачуємо тісто і робимо ковбаску. Ділимо на три частини;
- Кожен шматок розгортаємо в блін, і круглою формою вытыкаем заготовки;
- Круглі шматки мачає в цукрі, складаємо навпіл і вмочаємо з одного боку. Складаємо навпіл ще раз і вмочаємо в цукрі. У тарілку з цукром, можна додати трохи кориці;
- Викладаємо на деко з пергаментним папером. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 15-20 хвилин.
Рум’яне ласощі готовий. Перекладаємо на тарілку і подаємо до чаю.