Смачне сирне печиво «Трояндочки» — покрокове приготування в духовці
Щоб зробити гарний і ароматний десерт, потрібно просто скористатися таким простим рецептом. Такі ласощі можна готувати кожен день або до святкового столу.
Інгредієнти:
- 180 г сиру;
- 1 яйце;
- 75 г вершкового масла;
- 250 г борошна;
- 5 г розпушувача;
- 10 г ванільного цукру;
- 75 г цукрового піску;
- Щіпка солі;
- Цукрова пудра.
Приготування:
- Для початку в тарілку з сиром відправляємо сіль, ванільний цукор, яйце, цукор і перетираємо вилкою;
- На наступному етапі в миску натираємо заморожене вершкове масло і ретельно перемішуємо;
- Висипаємо розпушувач і ще раз розмішуємо;
- Порційно додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто;
- Масу формуємо кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 1 годину;
- На наступному етапі стіл злегка посипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною 2 мл;
- За допомогою склянки з діаметром 9 мм вирізаємо кружечки;
- Тепер формуємо печиво. Для цього потрібно в один ряд внапуск викласти в чотири кола, а потім акуратно загорнути в рулет. Після чого розрізаємо навпіл, защепляем стики і розгортаємо пелюстки троянд.
Аналогічним чином робимо інше печиво, викладаємо на деко з пергаментним папером;
Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.
Краще орієнтуйтеся по рум’яної скоринки, так як духовка у всіх різна. Зверху присипаємо цукровою пудрою.
Я думаю ви знайдете відповідний варіант із запропонованого списку. І іноді експериментуйте на кухні.