Покроковий рецепт сирного пісочного печива
Пропоную вам скористатися цим способом приготування десерту з сирною начинкою. Виходить ніжний і чудовий смак. Тому спробуйте приготувати.
Інгредієнти для пісочного тіста:
- 250 г борошна;
- 150 г вершкового масла;
- 4 ст. л сметани;
- Щіпка солі;
- ½ Соди;
- 70 г цукрової пудри.
Для начинки:
- 200 г сиру;
- 4 ст. л цукрового піску.
Приготування:
- Спочатку зробимо пісочне тісто. Для цього в миску кладемо борошно, цукрову пудру, щіпку солі і розмішуємо;
- Потім додаємо сметану, розм’якшене масло і замішуємо еластичне тісто. Залишаємо його відпочивати на 15-20 хвилин;
- Тим часом займемося начинкою. Для цього сир з цукром розминаємо виделкою. При бажанні використовуйте згущене молоко;
- Тісто розгортаємо і розрізаємо його на рівні квадрати, на які викладаємо сирну начинку.
Тепер кожен шматочок звертаємо в конверт, як показано на короткому відео нижче.
Викладаємо печиво на деко з пергаментним папером і готуємо при температурі 180 градусів до появи рум’яної скоринки. Приємного апетиту!