Сирне печиво в духовці: 13 простих і смачних рецептів

Покроковий рецепт сирного пісочного печива

Пропоную вам скористатися цим способом приготування десерту з сирною начинкою. Виходить ніжний і чудовий смак. Тому спробуйте приготувати.

Інгредієнти для пісочного тіста:

  • 250 г борошна;
  • 150 г вершкового масла;
  • 4 ст. л сметани;
  • Щіпка солі;
  • ½ Соди;
  • 70 г цукрової пудри.

Для начинки:

  • 200 г сиру;
  • 4 ст. л цукрового піску.

Приготування:

 

  • Спочатку зробимо пісочне тісто. Для цього в миску кладемо борошно, цукрову пудру, щіпку солі і розмішуємо;
  • Потім додаємо сметану, розм’якшене масло і замішуємо еластичне тісто. Залишаємо його відпочивати на 15-20 хвилин;
  • Тим часом займемося начинкою. Для цього сир з цукром розминаємо виделкою. При бажанні використовуйте згущене молоко;
  • Тісто розгортаємо і розрізаємо його на рівні квадрати, на які викладаємо сирну начинку.
Цікаве:  Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

 

Тепер кожен шматочок звертаємо в конверт, як показано на короткому відео нижче.

Викладаємо печиво на деко з пергаментним папером і готуємо при температурі 180 градусів до появи рум’яної скоринки. Приємного апетиту!