Простий салат без майонезу і клопоту
Пропоную вам ще один простий рецепт приготування закуски. Незважаючи на свою простоту, страва володіє чудовим смаком. Його можна готувати в звичайні дні і до свята.
Інгредієнти:
- 200 г свіжих огірків;
- ½ Головки цибулі;
- 150 г червоної риби;
- 100 г маринованих огірочків;
- 4 яйця;
- Щіпка цукру і солі;
- 4 ст. л соняшникової олії;
- 1 ст. л яблучного оцту;
- 1 ч. л насіння кунжуту;
- 1 ч. л гірчиці;
- Зелену цибулю.
Приготування:
- Салатний цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо до нього сіль з цукром і оцет. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на кілька хвилин;
- Тим часом в миску розбиваємо по одному яйця, підсолюємо і злегка збиваємо. Смажимо 4 млинці на сковороді, яку змащуємо рослинним маслом. Залишаємо остигати;
- Слабосолену рибу ріжемо тонкими смужками;
- Очищений свіжий і маринований огірок нарізаємо соломкою;
- Млинці скручуємо в рулет і нарізаємо смужками;
- Всі продукти з маринованою цибулею перекладаємо в миску;
- В окремій ємності змішуємо олію, підсушений кунжут і гірчицю;
- Заправляємо салат соусом;
- За бажанням додаємо рубаний зелений лук і перемішуємо.
Закуска з насиченим і яскравим смаком готова. Приємного апетиту!
Тепер ви можете готувати салати без майонезу. При цьому вони виходять неймовірно смачними. А приготування настільки простий, що навіть недосвідчені господині впораються з цим процесом.