Салати без майонезу на святковий стіл

Літній салат овочевий

З сезонних овочів можна приготувати свіжу духмяну закуску. Щоб вона вийшла легкою, ми не будемо додавати майонез, а зробимо чудову заправку.

Інгредієнти:

  • 4 помідора;
  • 4 огірки;
  • 2 болгарських перцю;
  • Зелень;
  • 50 г бринзи;
  • 3 ст. л кунжутного масла;
  • Сіль;
  • 2 ст. л лимонного соку;
  • 1 ст. л кунжутного насіння.

Приготування:

 

  • Обов’язково промиваємо всі необхідні продукти;
  • Всі овочі нарізаємо на шматочки невеликого розміру і відправляємо в глибоку миску;
  • Зелень також промиваємо під проточною водою, подрібнюємо і додаємо в салат;
  • Сир ріжемо на кубики і відправляємо в тарілку з іншими продуктами;
  • В окремій ємності змішуємо масло, насіння і лимонний сік;
  • Заправляємо блюдо і перемішуємо.
Цікаве:  Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

 

Закуска виходить свіжої, смачної і неймовірно корисною. Тому беріть на замітку цей рецепт.