Святковий салат з печінки тріски
Смачну закуску до святкового столу можна приготувати без використання майонезу. При цьому страва виходить ніжним і неймовірно смачним. Беріть на замітку простий рецепт.
Інгредієнти:
- 2 банки печінки тріски;
- 2 моркви;
- 3 яйця;
- 1 зубчик часнику;
- 50 г сиру;
- 1 ч. л гірчиці;
- Зелену цибулю.
Приготування:
- З банок з печінкою зливаємо масло, додаємо до нього подрібнений часник і гірчицю. Ретельно перемішуємо;
- Заздалегідь відварюємо яйця і моркву;
- Печінка розминаємо виделкою і рівномірно розподіляємо по плоскій тарілці;
- Посипаємо рубаним зеленим луком;
- Наступним шаром викладаємо терту моркву і поливаємо, приготованим соусом;
- Додаємо в салат терті білки і поливаємо заправкою;
- Посипаємо тертим сиром і змащуємо невеликою кількістю соусу;
- Фінішним шаром розподіляємо по страві терті жовтки.
Проста, але смачна закуска готова до подачі на стіл. Приємного апетиту!