Яйця є одним з найбільш корисних продуктів. В них містяться мікроелементи і вітаміни, необхідні для нормальної роботи організму.
Популярним блюдом з яєць є омлет. Найчастіше його готують на сніданок, так як не потрібні кулінарні навички і багато часу. Однак у сучасної людини з’явилася можливість заощадити особистий час, завдяки технічним розробкам.
Практично в кожному будинку є мікрохвильова піч, в якій можна швидко приготувати смачний омлет. При цьому страва не втрачає своїх корисних властивостей, виходить ситним і менш жирним.
Існує думка, що приготування їжі в мікрохвильовій печі є шкідливим. Але ніяких доказів цього немає. Навпаки, деякі експерти вважають, що така обробка дозволяє зберегти максимум поживних речовин.
Розглянемо кілька простих рецептів в СВЧ. Вони сподобаються зайнятим людям.