Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

Тонкі млинці на молоці: рецепт з начинкою і сиру

Є деякі нюанси, щоб млинці вийшли тонкими. А якщо їх нафарширувати сирною начинкою, то закуска виходить смачною, ніжною і соковитою.

Інгредієнти:

  • 330 г просіяного борошна;
  • 200 мл окропу;
  • 500 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • Щіпка солі;
  • 3 ст. л соняшникової олії.

Для начинки:

  • 500 г сиру;
  • 4 ст. л сметани;
  • 3 ст. л цукру;
  • Ванілін.

Приготування:

 

  • У мисці збиваємо яйця з цукром і сіллю;
  • Вливаємо половину теплого молока і продовжуємо вимішувати міксером;
  • Поступово всипаємо борошно і збиваємо;
  • Потім вливаємо залишки молока і рослинне масло. Перемішуємо за допомогою міксера;
  • В кінці додаємо окріп. Залишаємо на 20-30 хвилин;
  • Тим часом сир розминаємо з цукром і сметаною до однорідної маси. При бажанні додайте ванілін;
  • Щоб млинці вийшли тонкими, сковороду потрібно сильно нагріти. Змащуємо її маслом, а потім швидко наливаємо тісто тонким шаром. Обсмажуємо з обох сторін;
  • Зворотний бік готового млинчика змащуємо сметаною, посипаємо невеликою кількістю цукру і з краю викладаємо сир;
  • Загортаємо в трубочку.
Цікаве:  Бутерброди з ковбасою на святковий стіл

 

Закуску подаємо в теплому або холодному вигляді. Тому відразу ставте кип’ятитися воду, щоб заварити чай.