Тонкі млинці на молоці: рецепт з начинкою і сиру
Є деякі нюанси, щоб млинці вийшли тонкими. А якщо їх нафарширувати сирною начинкою, то закуска виходить смачною, ніжною і соковитою.
Інгредієнти:
- 330 г просіяного борошна;
- 200 мл окропу;
- 500 мл молока;
- 3 яйця;
- 2 ст. л цукрового піску;
- Щіпка солі;
- 3 ст. л соняшникової олії.
Для начинки:
- 500 г сиру;
- 4 ст. л сметани;
- 3 ст. л цукру;
- Ванілін.
Приготування:
- У мисці збиваємо яйця з цукром і сіллю;
- Вливаємо половину теплого молока і продовжуємо вимішувати міксером;
- Поступово всипаємо борошно і збиваємо;
- Потім вливаємо залишки молока і рослинне масло. Перемішуємо за допомогою міксера;
- В кінці додаємо окріп. Залишаємо на 20-30 хвилин;
- Тим часом сир розминаємо з цукром і сметаною до однорідної маси. При бажанні додайте ванілін;
- Щоб млинці вийшли тонкими, сковороду потрібно сильно нагріти. Змащуємо її маслом, а потім швидко наливаємо тісто тонким шаром. Обсмажуємо з обох сторін;
- Зворотний бік готового млинчика змащуємо сметаною, посипаємо невеликою кількістю цукру і з краю викладаємо сир;
- Загортаємо в трубочку.
Закуску подаємо в теплому або холодному вигляді. Тому відразу ставте кип’ятитися воду, щоб заварити чай.