Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

Млинці, фаршировані сиром із заливкою з сметани: покроковий рецепт в духовці

Від такої закуски мало хто відмовиться. Адже вона виходить соковитою і неймовірно смачною. Здивуйте своїх гостей і порадуйте близьких людей цією стравою.

Інгредієнти:

  • 200 мл кип’яченої води;
  • 800 мл молока;
  • 2 склянки борошна;
  • 100 мл соняшникової олії;
  • 6 яєць;
  • ½ Ч. л солі;
  • 5 ст. л цукру;
  • Ванільний цукор.

Для начинки:

  • 500 г сиру;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • 1 яйце.

Для заливки:

  • 400 р сметани;
  • 1 пакет ванільного цукру;
  • 2 ст. л цукру.

Приготування:

 

  • Сирі яйця збиваємо з цукром кухонним віночком;
  • Додаємо сіль, ванільний цукор, вливаємо молоко та соняшникову олію, а також всипаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто міксером (якщо у вас жирне домашнє молоко, то в масу додаємо воду). Залишаємо на 30 хвилин;
  • Добре розігріваємо сковороду і змащуємо її маслом. Рівномірним шаром розподіляємо тісто по поверхні і смажимо млинці з двох сторін;
  • Сир переминаем з цукровим піском і яйцем до утворення однорідної суміші;
  • Начинку викладаємо з одного краю готового млинчика і формуємо конвертик;
  • Дно форми для запікання змащуємо маслом і заливаємо сметаною. Викладаємо фаршировані млинці;
  • Для приготування заливки змішуємо сметану, звичайний і ванільний цукор;
  • Закуску поливаємо заливкою;
  • Ставимо в духовку (200 градусів) на 20 хвилин.
Цікаве:  Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

 

Таку закуску краще злегка охолодити і подавати в теплому вигляді. Приємного апетиту!