Млинці, фаршировані сиром із заливкою з сметани: покроковий рецепт в духовці
Від такої закуски мало хто відмовиться. Адже вона виходить соковитою і неймовірно смачною. Здивуйте своїх гостей і порадуйте близьких людей цією стравою.
Інгредієнти:
- 200 мл кип’яченої води;
- 800 мл молока;
- 2 склянки борошна;
- 100 мл соняшникової олії;
- 6 яєць;
- ½ Ч. л солі;
- 5 ст. л цукру;
- Ванільний цукор.
Для начинки:
- 500 г сиру;
- 2 ст. л цукрового піску;
- 1 яйце.
Для заливки:
- 400 р сметани;
- 1 пакет ванільного цукру;
- 2 ст. л цукру.
Приготування:
- Сирі яйця збиваємо з цукром кухонним віночком;
- Додаємо сіль, ванільний цукор, вливаємо молоко та соняшникову олію, а також всипаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто міксером (якщо у вас жирне домашнє молоко, то в масу додаємо воду). Залишаємо на 30 хвилин;
- Добре розігріваємо сковороду і змащуємо її маслом. Рівномірним шаром розподіляємо тісто по поверхні і смажимо млинці з двох сторін;
- Сир переминаем з цукровим піском і яйцем до утворення однорідної суміші;
- Начинку викладаємо з одного краю готового млинчика і формуємо конвертик;
- Дно форми для запікання змащуємо маслом і заливаємо сметаною. Викладаємо фаршировані млинці;
- Для приготування заливки змішуємо сметану, звичайний і ванільний цукор;
- Закуску поливаємо заливкою;
- Ставимо в духовку (200 градусів) на 20 хвилин.
Таку закуску краще злегка охолодити і подавати в теплому вигляді. Приємного апетиту!