Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

Млинці з сиром без яйця

Не обов’язково додавати курячий продукт в тісто, щоб вийшли смачні млинці. Пропоную до розгляду простий рецепт приготування закуски для повсякденного дня і святкового столу.

Інгредієнти:

  • 1 л молока;
  • 400 г борошна;
  • ½ Ч. л соди;
  • ½ Ч. л солі;
  • 3 ст. л цукрового піску;
  • 1 ст. л вершкового масла;
  • 2 ст. л рослинного масла.

Для начинки:

  • 350 г сиру;
  • 1 ст. л цукрової пудри;
  • 2 ст. л сметани;
  • ½ Ч. л ванільного екстракту.

Приготування:

 

  • У миску просіваємо борошно, щоб вона наситилася киснем;
  • Додаємо сіль, цукор, соду і 500 мл молока. Решту молока підігріваємо в каструлі на плиті;
  • У тісто вливаємо олію і замішуємо віночком або міксером;
  • Потім поступово додаємо гаряче молоко і вмішуємо його в масу;
  • Щоб суміш вийшла більш рідкою і без грудок, пропускаємо її через сито. При необхідності додаємо трохи води;
  • Залишається тільки влити розтоплене вершкове масло, розмішати і залишити на 20 хвилин;
  • Добре розігріваємо сковороду, додаємо кілька крапель соняшникової олії і розтираємо його серветкою;
  • В ополоник набираємо тісто наливають на сковороду і проворачиваем її, щоб суміш рівномірно розподілилася по поверхні;
  • Обсмажуємо млинці з двох сторін, а потім, при бажанні, змащуємо їх вершковим маслом;
  • Сир перекладаємо в миску і переминаем його вилкою;
  • Додаємо цукрову пудру, ванільний екстракт, сметану і добре перемішуємо;
  • Начинку розподіляємо по поверхні млинчика і акуратно загортаємо в трубочку.
Цікаве:  Паска з сиру: 7 класичних рецептів в домашніх умовах

 

При бажанні фаршировану закуску поливаємо улюбленим варенням або джемом.