Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

Як зробити млинці з сиром та родзинками на сковороді

Наближається масляна, і на це свято господині протягом тижня готують млинці, які подають просто так або з різними начинками. Розглянемо один з найбільш поширених варіантів фарширування закуски.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 300 г борошна;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л цукру;
  • ½ Ч. л солі;
  • 2 ст. л соняшникової олії.

Для начинки:

  • 500 г сиру;
  • 1 ст. л родзинок;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • 1 жовток.

Приготування:

 

  • Розбиваємо яйця в миску, додаємо сіль і збиваємо міксером;
  • Вливаємо частина молока, всипаємо цукор і ретельно розмішуємо;
  • Порційно всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто без грудок;
  • Поступово додаємо решту молока, продовжуючи збивати масу міксером;
  • Вливаємо олію, злегка перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин;
  • Тим часом родзинки заливаємо теплою водою на кілька хвилин;
  • Сир перекладаємо в ємність, додаємо яєчний жовток, щіпку солі, цукровий пісок і розминаємо вилкою;
  • У сирну масу викладаємо родзинки і розмішуємо;
  • Прогріваємо сковороду і змащуємо її соняшниковою олією;
  • Наливаємо тісто і випікаємо млинці звичайним способом;
  • На середину готового млинця викладаємо начинку і загортаємо його конвертиком або трубочкою;
  • Фаршировану закуску злегка обсмажуємо на сковороді.
Цікаве:  Паска з сиру: 7 класичних рецептів в домашніх умовах

 

Смачний десерт готовий, можете подавати до столу. Приємного апетиту!