Як зробити млинці з сиром та родзинками на сковороді
Наближається масляна, і на це свято господині протягом тижня готують млинці, які подають просто так або з різними начинками. Розглянемо один з найбільш поширених варіантів фарширування закуски.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 300 г борошна;
- 3 яйця;
- 2 ст. л цукру;
- ½ Ч. л солі;
- 2 ст. л соняшникової олії.
Для начинки:
- 500 г сиру;
- 1 ст. л родзинок;
- 2 ст. л цукрового піску;
- 1 жовток.
Приготування:
- Розбиваємо яйця в миску, додаємо сіль і збиваємо міксером;
- Вливаємо частина молока, всипаємо цукор і ретельно розмішуємо;
- Порційно всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто без грудок;
- Поступово додаємо решту молока, продовжуючи збивати масу міксером;
- Вливаємо олію, злегка перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин;
- Тим часом родзинки заливаємо теплою водою на кілька хвилин;
- Сир перекладаємо в ємність, додаємо яєчний жовток, щіпку солі, цукровий пісок і розминаємо вилкою;
- У сирну масу викладаємо родзинки і розмішуємо;
- Прогріваємо сковороду і змащуємо її соняшниковою олією;
- Наливаємо тісто і випікаємо млинці звичайним способом;
- На середину готового млинця викладаємо начинку і загортаємо його конвертиком або трубочкою;
- Фаршировану закуску злегка обсмажуємо на сковороді.
Смачний десерт готовий, можете подавати до столу. Приємного апетиту!